Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Δοκιμάστηκε Πανιώνιο ο Μπρούνο!


Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του εκτός Αχαϊας είχε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Θύελλας, Μπρούνο (Σωκράτης) Λίπι που επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου!

Το πρωί της Δευτέρας δέχθηκε τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ του κ. Γάτση που του είπε να αναχωρήσει για την Αθήνα, ώστε να περάσει από δοκιμαστικά στην ομάδα του Πανιωνίου και έτσι κι έγινε. Ο ταλαντούχος παίκτης που αγωνίζεται ως 10αρι και έχει ύψος 1.90 (!) μαζί με 60 περίπου παιδιά απ’ όλη τη Ελλάδα συμμετείχε στις προπονήσεις των ¨κυανέρυθρων» στις Ακαδημίες του συλλόγου και χθες το απόγευμα αναχώρησε για την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportnews90, ο Μπρούνο (σ.σ. όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του) άρεσε αρκετά στους ανθρώπους του Πανιωνίου που εντυπωσιάστηκαν από τα σωματικά προσόντα του ποδοσφαιριστή της Θύελλας και εμφανίζονται έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης της Θύελλας είχε πετύχει το γκολ της ομάδας Παίδων με αντίπαλο τον Δαβουρλή Κ’ 92 στον τελικό της ΕΠΣΑ, ενώ από τον περασμένο Γενάρη έχει προωθηθεί από τον Θόδωρο Πατρώνη στην ανδρική ομάδα!

του Νίκου Παπαστεφανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου