Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Λιόσης και Σχοινάς στον Ολυμπιακό


Δύο σημαντικές αλλά και "ηχηρές" μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης ολοκλήρωσε ο νεοφώτιστος στην Α' Κατηγορία Ολυμπιακός Λαμπετίου, με παίκτες από την Πάτρα, μια αγορά στην οποία ήδη κινείται, λόγω βέβαια και του γνωστού Πατρινού τεχνικού της ομάδας Πέτρου Λεβεντάκου.

Συγκεκριμένα, για να ενταχθούν στην ομάδα συμφώνησαν με τον πρόεδρο Κώστα Ντάβαρη, αποδεχόμενοι τις δελεαστικές προτάσεις που τους έκανε, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός Θύμιος Λιόσης (γνωστός κι από τη θητεία του σε ΠΑΟΒ, Αχαική, Θύελλα Πατρών,Κροκεές), καθώς κι ο επίσης 33χρονος έμπειρος επιθετικός Τάκης Σχοινάς (πέρυσι στο Διαγόρα Βραχνείκων, και παλαιότερα σε Πατραικό, Άρη Πατρών, Νίκη Προστείου κ.τ.λ.).

Παράλληλα η ομάδα του Λαμπετίου βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές και με άλλους παίκτες εγνωσμένης αξίας, από την Ηλεία αλλά και την Αχαία, για συνέχεια της ενίσχυσης της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportnews90 κρούση έχουν δεχτεί ο Νίκος Ιωάννου (Ζαβλάνι, Ίκαρος Λακκόπετρας) και οι Λευτέρης Κοντάρης, Διονύσης Στούπας που αγωνίστηκαν φέτος με τα χρώματα του Ωλενιακού. Εξελίξεις θα υπαρχουν τις επόμενες μέρες αν και οι δύο τελευταίοι έχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες (Δόξα Παραλίας, Άρης Πατρών).

Photo:Action Images

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου