Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Νέα εποχή!


Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά του Παναιγιαλείου… Ο επιχειρηματίας Χρήστος Μαρλαντής, ανέλαβε από το απόγευμα της Πέμπτης, τα ηνία του συλλόγου, κάτι που γνωστοποιήθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Δημητριάδης.

Ο τελευταίος επεσήμανε πως «περνάμε μία πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο και πολλές ομάδες κινδυνεύουν με διάλυση. Εγώ δεν ήθελα να φύγω από την ομάδα, αλλά μόνος μου δεν μπορούσα να αντέξω, γι’ αυτό και αποφάσισα να συνεργαστώ με τον κ. Μαρλαντή, αλλά και τον κ. Ζαν Ζακ Λεσουάρ.»

Στη συνέντευξη Τύπου, έδωσε το παρών και ο Πέτρος Δημητρίου προπονητής της ομάδας, ο οποίος έδειξε έως έναν βαθμό προβληματισμένος από τις εξελίξεις, σχετικά με το δικό του μέλλον στην ομάδα, καθώς ήδη ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Δημήτρη Σπανού.

* Ο κ. Μαρλαντής, αναμένεται να παραθέσει συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη στο Αίγιο, όταν και θα προβεί σε ανακοινώσεις, τόσο για τους στόχους του σε σχέση με την ομάδα, όσο και για τα νέα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου