Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Διπλή ενίσχυση για την Ορμή


Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή για την Ορμή Λουξ. Οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και επιφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις. Καταρχήν, παρουσιάστηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου, η Μάγδα Τσαγκαλίδου και η Ορνέλα Ρογκάν.

Η πρώτη είναι 26 ετών, προέρχεται από τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας και αγωνίζεται τόσο σαν πλέι – μέικερ, όσο και σαν αριστερό εξτρέμ. Η δεύτερη είναι διεθνής με την Εθνική Σερβίας και προέρχεται από την Νις. Παίζει σαν πίβοτ, έχει ύψος 1.81μ. και η ηλικία της είναι 27 ετών. «Ηξερα την Ορμή, γιατί την είχα αντιμετωπίσει και παλιότερα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η πόλη της Πάτρας είναι υπέροχη. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός», τόνισε η Ορνέλα Ρογκάν. Η Μάγδα Τσαγκαλίδου δήλωσε τα εξής: «Είναι τιμή και χαρά μου που θα αγωνιστώ στην Ορμή. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η πρόταση που μου έγινε από τον κ. Πιπελίδη και από τους ανθρώπους του συλλόγου. Εδειξαν ότι με εμπιστεύονται και εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους το ανταποδώσω».

πηγή: εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου