Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Στον Ατρόμητο Αθηνών ο Πολυχρόνης!


Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ αλλά και στον Δαβουρλή Κ’ 92 δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους σκάουτερς. Ο Δημήτρης Πολυχρόνης είναι μόλις 16 ετών και τα τελευταία 10 χρόνια περίπου αγωνίζεται με την φανέλα του Δαβουρλή Κ’ 92.

Πολύ τον χαρακτήρισαν τον καλύτερο νεαρό παίκτη της Αχαϊας στην ηλικία του, για άλλους ήταν δεδομένη η μετακίνησή του σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες και η επιβεβαίωση τουλάχιστον για το δεύτερο σκέλος έρχεται σήμερα.


Ο Δημήτρης Πολυχρόνης από σήμερα και σύμφωνα με πληροφορίες του sportnews90 για τα επόμενα τρία χρόνια θα ανήκει στο δυναμικό του Ατρομήτου Αθηνών και μεταβαίνει στις Ακαδημίες της ομάδας! Πριν από λίγο πήγε στα γραφεία του Ατρομήτου μαζί με τον πατέρα του και τον μάνατζέρ του και έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Ο παίκτης δεν έκρυψε την χαρά του και την ικανοποίησή του για τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλησε να πει κάτι προς το παρόν.


Δηλώσεις όμως δεν θέλησαν να κάνουν ούτε οι δύο Πατρινοί μάνατζέρ του Γιώργος και Δήμος Μαυροκολέας, αλλά το μόνο που αρκέστηκαν να πουν είναι ότι: «Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο που βοήθησε αρκετά ώστε να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Ότι καλύτερο ευχόμαστε στον παίκτη».


του Νίκου Παπαστεφανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου