Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Αχαίας


ΑΚΡΑΤΑ: Δυναμικό μπάσιμο από τους "κιτρινόμαυρους"

Τα «κιτρινόμαυρα» της Ακράτας θα φοράει την νέα περίοδο ο Λεωνίδας Κατσαρέλιας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Ο ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Θύελλα Αιγείρας. Επίσης τα «κιτρινόμαυρα» θα φοράει και ο Βασίλης Περικλόπουλος, πρώτος σκόρερ (23 τέρματα) της ΑΕ Αιγίου.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για το συγκρότημα της Αιγιάλειας είναι ο Θύμιος Τσαμτσούρης από την Ζήρια. Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του εκτός από δύο. Τις υπηρεσίες τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν οι Ανωγιάτης, Λάππας, Μεντής και Σταματόπουλος, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Β. Μητρόπουλος, Τριανταφύλλου, Σ. Νικολακόπουλος (Διαγόρας Βραχνείκων), Μούζος (Παναιγιάλειος), Καβουκλής και ο Λάμμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ: Συνεχίζονται οι επαφές για τον προπονητή

Συνεχίζονται οι επαφές της διοίκησης του Απόλλωνα με διάφορους προπονητές της Αχαίας, προκειμένου να βρεθεί αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα. Όλοι στην διοίκηση ευελπιστούν ότι μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει θετικά το θέμα του προπονητή, έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει σιγά σιγά τον σχεδιασμό της, έχοντας και τις συμβουλές του ανθρώπου που θα την κατευθύνει.


Στα μεταγραφικά θέματα, ο Απόλλων προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού Μπλέρτι Μπρενόζι από τον Μίλωνα, ενώ βρίσκεται μια ανάσα από δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που αποδεσμέυτηκαν από την ομάδα που αγωνίζονταν πέρσι και είναι έτοιμοι να υπογράψουν στην ομάδα της Εγλυκάδας.

ANAΓΕΝΝΗΣΗ/ΑΙΑΣ: Συγκρατημένη αισιοδοξία

Με τον Νίκο Ψυχογιάννη θα πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας η Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας. Ο έμπειρος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Κατσαρέλια στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος πέρυσι είχε καθήκοντα παίκτη-προπονητή. Ο Κατσαρέλιας να θυμίσουμε αποτελεί παρελθόν και από το ρόστερ της Αναγέννησης καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ακράτα.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Αιγιάλειας έχει συμφωνήσει με τον Στέφανο Γρηγοριάδη, ο οποίος παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Παναιγιάλειο και σε πολλές ομάδες της περιοχής. Ο έμπειρος αμυντικός επέστρεψε για να βοηθήσει την Αναγέννηση/Αίαντα να “δέσει” την άμυνά της.

Παρελθόν από την ομάδα της Συμπολιτείας αποτελεί και ο νεαρός Βασίλης Μαυρόπουλος, ο οποίος δοκιμάστηκε στις ακαδημίες του Παναιτωλικού, άρεσε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αγρινίου.

Κοντά σε Αθανασόπουλο ο Πείρος

Πρόταση στον Κώστα Αθανασόπουλο να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Πείρου Ισώματος, έχει κάνει η διοίκηση της ομάδας και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Γ. Αβράμης, Δ. Αποστόλου, Ν. Πετράκος, Α. Σίνος, Π. Λαχανάς και Ν. Κορκόντζιλας οι οποίοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Μίλωνα (Β΄ Κατηγορία) ακολουθώντας τον πρώην προπονητή του Πείρου Θ. Παπαδόπουλο.

*Σήμερα στις 8 (μ.μ). θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός του Αετού Ρίου που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.

Επιμέλεια:Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου