Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ομάδα από την αρχή


Μια ομάδα από την αρχή καλούνται να «χτίσουν» οι άνθρωποι και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Πάτραι. Από το περυσινό ρόστερ, ελάχιστοι είναι αυτοί που συνεχίζουν και κυρίως μικροί σε ηλικία, ενώ τα κενά τους καλύφθηκαν με γνωστούς παίκτες, που αν γίνουν σύνολο μπορούν να δώσουν πολλά.

Από τα μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων», ξεχωρίζουν οι, Ηλίας Παπαζαφείρης από τον Τριταιϊκό, Ηλίας Γεωργακόπουλος από τον Ικαρο Λακκόπετρας, Θανάσης Μπαλής από Αίαντα Πατρών, Βασίλης Αντωνόπουλος από Διαγόρα, Ηλίας Καναβόγιαννης από Ωλενιακό, Κώστας Βαγγελάτος από Ικαρο Πετρωτού, ενώ ακόμα έχουν αποκτηθεί οι, Γιώργος Μιχαλιτσιάνος, Ανδρέας Διαμαντόπουλος (Αχαιός), Κώστας Κωστόπουλος (Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων), Βασίλης Καψής (από ομάδα της Τρίπολης) και Νίκος Παναγόπουλος (Αίας Πατρών).

Χθες το βράδυ, οι άνθρωποι του ΑΟ Πάτραι επρόκειτο να συναντηθούν με τους Γιάννη Γασπαρινάτο, Γιώργο Σπυρόπουλο, που αγωνίστηκαν πέρυσι σε Τριταιϊκό και Ικαρο Λακκόπετρας αντίστοιχα.

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελούν οι, Παπαγεωργακόπουλος, Βούλγαρης, Ζαφείρας, Ζέρης, Κογκόπουλος, Ξυπολιάς, Κούντας, Καπετανάκης, Σιώλος, Παπουτσής, Μπανταδάκης, ενώ τον ίδιο δρόμο πιθανότατα θα ακολουθήσει και ο Βακτριτζόγλου. Η διοίκηση ευχαριστεί τους παραπάνω παίκτες για την συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Πηγή: Eφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου