Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Περιζήτητος ο Αποσκίτης!



Πολλές προτάσεις έχει στα χέρια του από την ώρα που δεν ανανεώνει την συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο, ο Πατρινός επιθετικός, Νίκος Αποσκίτης.

Ο Αποσκίτης αποφάσισε ότι δεν θέλει να συνεχίσει στην Αιγιώτικη ομάδα και μαζί με τον μάνατζερ του θα αξιολογήσουν την καλύτερη πρόταση και θα επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήδη, ο Ο.Φ.Η. και η Καλλιθέα, ομάδες Β’ Εθνικής έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, ενώ και άλλες ομάδες αναμένεται να κάνουν κρούση.

Ο Νίκος Αποσκίτης έχει γεννηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 1986 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.69 μ. και είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πετεινούς, ομάδα Α` κατηγορίας στο τοπικό της Αχαϊας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Παναχαϊκή, με την οποία έκανε ντεπούντο στην Α’ Εθνική, σε ηλικία 16 χρονών, αγωνιζόμενος εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Με την Αχαϊκή αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής (22 συμμετοχές, 11 γκολ), ενώ την περίοδο 2004-05 έπαιξε σε 23 ματς και είχε 10 γκολ.

Έχει περάσει επίσης από τον Ιωνικό με τον οποίο αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια στην Β΄Εθνική πετυχαίνοντας 6 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου (σ.σ. είχε πετύχει 16 γκολ!), Ρόδου, Παναχαικής, Παναιγιαλείου, και Αχαϊκής.

Επιμέλεια: Νίκος Παπαστεφανάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου