Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Οικογενειακή υπόθεση!


Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται για τις ομάδες της Δ’ Εθνικής και στον 6ο όμιλο στοχεύοντας πάντα στην ενίσχυση τους.

Είναι μια από τις σπάνιες φορές (ίσως και η πρώτη φορά) που πέντε ομάδες από τις επτά της Αχαϊας έχουν στο δυναμικό τους δυο αδέλφια να αγωνίζονται μαζί! Το sportnews90.blogspot.com σας τα παρουσιάζει…

Οι μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν ο Εθνικός Σαγεϊκων, αλλά και ο Αχιλλέας Καμαρών. Αχαϊκή, Ατρόμητος Λάππα, Τριταιϊκός, Ζαβλάνι και Διαγόρας Βραχνεϊκων έχουν στο ρόστερ τους δύο αδέρφια που είτε συναντώνται για πρώτη φορά, είτε έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν μαζί.

Πρώτο παράδειγμα αποτελεί ο Τριταιϊκός που έκανε την αρχή και συμφώνησε αρχικά με το Νίκο Γραμματικόπουλο, αλλά θέλησε να κάνει και την υπέρβαση με την απόκτηση και του αδερφού του Γιώργου που ήταν πέρσι πρώτος σκόρερ του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Οι δυο τους ήταν πέρσι συμπαίκτες στο Ζαβλάνι.

Στην Αχαϊκή ο Κώστας ακολούθησε τον αδερφό του Νίκο Ιωάννου στην διαδρομή Λακκόπετρα – Κάτω Αχαϊα και έτσι και αυτοί θα είναι συμπαίκτες για άλλη μία σεζόν, αλλά σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα και συγκεκριμένα στο Λάππα, ο τοπικός Ατρόμητος έχει στο ρόστερ τους, τον Χαράλαμπο και τον Θανάση Βέρρα που αγωνίζονται πολλά χρόνια μαζί, με εξαίρεση την περσινή περίοδο που ο πρώτος ήταν και στον Παναιγιάλειο.

Δύο αδέρφια έχει πλέον και το ρόστερ του Ζαβλανίου, αναπληρώνοντας το κενό που άφησαν οι αφοί Γραμματικόπουλου, προσθέτοντας μετά τον Κώστα Βετούλα (σ.σ. ανανέωσε) και τον μικρό του αδερφό Θόδωρο που ανήκει στην Παναχαϊκή και πέρσι αγωνίστηκε στη Νίκη Προαστείου.

Η τελευταία ομάδα πάντως που το έπραξε ήταν ο Διαγόρας Βραχνεϊκων που ανακοίνωσε μόλις χθες την απόκτηση των Νίκου και Γιάννη Μπουρλάκη. Ο Νίκος έχει αγωνιστεί σε Δόξα Παραλίας, Διαγόρα Βραχνεϊκων και Φωστήρα Οβρυάς, επιστρέφει στα Βραχνεϊκα όπου ανήκει, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Γιάννης, που ανήκει στην Παναχαϊκή έχει αγωνιστεί ως δανεικός την περσινή σεζόν στο Ζαβλάνι.

του Νίκου Παπαστεφανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου