Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Επανέρχεται δριμύτερος ο Δημήτρης!!!



Πιο έτοιμος από ποτέ ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ύστερα από ένα σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για λίγο πίσω στα αθλητικά δρώμενα.

Who is who

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία μόλις 11 ετών στον Ατρόμητο Πατρών στην Α' κατηγορία στη θέση αμυντικού. Έπαιξε για τον Πατραϊκό και συνέχισε φορώντας τη φανέλα της Παναχαϊκής ( το 2005 με τη συγχώνευση ).

Το 2008 όντας δανεικός στην Αχαϊκή για 1 χρόνο , αποδείχθηκε μία εποχή που '' σημάδεψε'' τον Δημήτρη, καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός ήταν και ο λόγος απουσίας του για κάποιο διάστημα, από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε, μας απάντησε τα εξής:

Μέχρι στιγμής έχεις κάνει κάποια βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα;

- '' Όταν ξεκίνησα, όλα φαίνονταν ιδανικά γιατί είχα εξέλιξη. Άρχισα να ξεχωρίζω στο χώρο του Πατραϊκού ποδοσφαίρου αλλά και από τη Μικτή Αχαΐας, όπου ήμουν μέλος κάθε χρόνο. Όσον αφορά τα μελλοντικά μου σχέδια, επειδή νιώθω να ξεπερνάω τα προβλήματα του τραυματισμού που με ταλαιπωρούσαν, θέλω να πιστεύω πως θα υπογράψω κάποια στιγμή επαγγελματικό συμβόλαιο. Και αυτό να μη γίνει, πάντα θα παίζω ποδόσφαιρο, έστω και σε μικρότερη κατηγορία γιατί “έχω αρρώστια'' γι' αυτό το άθλημα '' .

Ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έβαλες έως τώρα;

- ''Αν και δεν έβαζα πολλά γκολ λόγω της θέσης μου, θυμάμαι ένα γκολ στα 15 μου πριν φύγω από τον Ατρόμητο για Παναχαϊκή όπου μετά από ένα κόρνερ, μ' ένα γυριστό σουτ πλανέ καρφώθηκε η μπάλα στα δίχτυα''.

Ο αριθμός της φανέλας σου σημαίνει κάτι για σένα;

- '' Δεν είχα ποτέ συγκεκριμένο αριθμό φανέλας γιατί δεν έπαιζα σε κάποια συγκεκριμένη θέση, αλλά προτιμώ το 5'' .

Πως αισθάνεσαι όταν γίνεσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού;

- '' Η αλήθεια είναι ότι το συναίσθημα είναι απερίγραπτο! Νιώθεις πολύ όμορφα, ειδικά όταν η ομάδα σου, έχει νικήσει και έχεις το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της νίκης''.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΑΝΝΑ ΜΠΑΣΙΛΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου