Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Οδεύει προς… Πάτρα το Κέρκυρα – ΑΕΚ!


Οι βελτιώσεις που απαιτείται να γίνουν στο γήπεδο της Κέρκυρας και οι οποίες θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, πιθανότατα θα αναγκάσουν τους Φαίακες να υποδεχτούν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ΑΕΚ σε ουδέτερο γήπεδο. Επικρατέστερο φέρεται να είναι το Παμπελοποννησιακό της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28/7, μετέβη στην Κέρκυρα κλιμάκιο της Σούπερ Λίγκας ώστε να δει από κοντά την πορεία των εργασιών στο γήπεδο των νεοφώτιστων. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκαν σημαντικές ελλείψεις και καθυστερήσεις σε διαφόρους τομείς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα προβλήματα στον χλοοτάπητα, του οποίου η αντικατάσταση θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Εξάλλου, σημαντικές παρεμβάσεις απαιτούνται στις εξέδρες του σταδίου, στα αποδυτήρια αλλά και στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Συμπερασματικά, φαντάζει απίθανο να είναι απολύτως έτοιμο το γήπεδο της Κέρκυρας έως το Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου, οπότε και ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα. Με λίγα λόγια, η αναμέτρηση της πρεμιέρας ανάμεσα στην Κέρκυρα και την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί πιθανότατα σε ουδέτερο γήπεδο. Επικρατέστερο σε αυτή την περίπτωση είναι το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ρεπορτάζ: Άρης Ασβεστάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου