Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

AΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ.: Πήρε Σπυρόπουλο και Αγγελόπουλο


Άλλο ένα μέλος της ομάδας του Απόλλωνα που πήρε την άνοδο από την Β' κατηγορία, επέστρεψε στην Εγλυκάδα. Ο λόγος για τον Βαλάντη Σπυρόπουλο, ο οποίος μαζί με τον Κώστα Αγοράκη θα είναι το δίδυμο τερματοφυλάκων που θα οδηγήσει τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα που έρχεται.

Ο Βαλάντης όπως προαναφέραμε, ήταν μέλος της ομάδας που το 2009 ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην Β' Κατηγορία και επιστρέφει στην ομάδα, αντικαθιστώντας τον Κώστα Φιλλιπακόπουλο που οδεύει προς Άρη Πατρών.

Να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν πέρασε κατά σειρά από τον Εθνικό Πατρών, Ηρακλή Πατρών, Άγιο Δημήτριο, Απόλλων Εγλυκάδας και Μίλωνα.

Επίσης η ομάδα της Εγλυκάδας απέκτησε τον νεαρό Διονύση Αγγελόπουλο. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Γ΄ Κατηγορία με τα χρώματα του Δία. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ίκαρου Πετρωτού και έχει δοκιμαστεί στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Κρούση από την ομάδα του Τριταιϊκού έχει δεχθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστης της ομάδας Γρηγόρης Παναγόπουλος χωρίς να αποκλείεται η παραμονή του στην ομάδα (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία). *Η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη για τις 9 Αυγούστου στο γήπεδο Πετεινών.

του Αποστόλη Νικολόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου