Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Στην Μπεσίκτας ο Γκούτι



Δύο ημέρες μετά την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μαδρίτη, ο Γκούτι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπεσίκτας. Ο πρώην αρχηγός της «βασίλισσας», για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα και ο Ολυμπιακός, έβαλε την υπογραφή του για χάρη της τουρκικής ομάδας, από την οποία θα αμείβεται με 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως.

«Έζησα τα καλύτερά μου χρόνια εδώ. Η καρδιά μου θα ανήκει για πάντα στη Ρεάλ Μαδρίτης» δήλωσε ο Γκούτι, ωστόσο το σώμα του θα βρίσκεται πλέον, στη Τουρκία. Ο Ισπανός μέσος ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της Μπεσίκτας, αφού βρήκε το συμβόλαιο που αναζητούσε. Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος χαφ είχε προταθεί και στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έψαχναν εναγωνίως να βρουν τον τρόπο να τον αποκτήσουν, αλλά ο Γκούτι δεν έριχνε καθόλου το κασέ του. Η διοίκηση της Μπεσίκτας που του προσέφερε απλόχερα το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ το χρόνο, σε συνδυασμό με τον Μπερντ Σούστερ που βρίσκεται στο «τιμόνι» των Τούρκων, έπεισαν τον Γκούτι να αγωνιστεί στην Τουρκία.

Ο αριστεροπόδαρος άσος θα περάσει την Τρίτη (27/7) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί από τη νέα του ομάδα.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου