Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Τα τελευταία νέα του Ίκαρου Λακκόπετρας


Ξεκίνησε για τα καλά ο προγραμματισμός στον Ίκαρο Λακκόπετρας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με την μετά…Μάκη Σταματόπουλου εποχή που αποχώρησε από τα διοικητικά δρώμενα και πιο συγκεκριμένα από την προεδρία του συλλόγου.

Μπορεί πλέον οι στόχοι να έχουν αλλάξει σε σχέση με άλλες σεζόν, όπου ο Ίκαρος είχε αποκλειστικά και μόνο στόχους πρωταθλητισμού, ωστόσο τα πράγματα δεν εί- ναι όπως ήταν και πλέον σκοπός των ιθυνόντων της ομάδας της Λακκόπετρας είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Γιώργος Ντεντόπουλος, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Ζερδεβά -που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αχαϊκής και βασικό μέλημά του είναι να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο που θα παλεύει στα ίσια σε όλα τα παιχνίδια.

Σίγουρα οι αποχωρήσεις παικτών ήταν πολλές και σημαντικές (Κ. Ιωάννου, Ν. Ιωάννου, Δ. Ιωάννου, Γεωργακόπουλος, Σπυρόπουλος), ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που παρέμειναν στον σύλλογο και θα απαρτίζουν τον βασικό κορμό στον οποίο θα στηριχθεί φέτος ο Ίκαρος Λακκόπετρας.

Συγκεκριμένα ανανέωσαν οι Α. και Γ. Σέρμπος, Χότζα, Ντουράι, Θ. Χ. Κωνσταντινόπουλος και Θ. Α. Κωνσταντινόπουλος. Παράλληλα, αποκτήθηκαν ο Κ. Γιαννακόπουλος από τον Άρη Πατρών και οι Θ. Πετρόπουλος και Χ.Κωνσταντινόπουλος από το Λιμνοχώρι. Τέλος, βασικό μέλημα του Γιώργου Ντεντόπουλου είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ, «ρίχνοντας» ήδη δίχτυα στην αγορά για τον εντοπισμό και στην συνέχεια την απόκτηση του επιθετικού που θα λύσει και το πρόβλημα στο σκόραρισμα.

πηγή: Eφ. Γνώμη
Photo: Δημήτρης Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου