Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

«Τσουνάμι» μεταγραφών


Δυναμικό «μπάσιμο» στο χορό των μεταγραφών έκανε η Δόξα Παραλίας που από φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας.

Η ομάδα με νέο τεχνικό τον Φίλιππο Σχοινά, ούτε λίγο, ούτε πολύ ανακοίνωσε την απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών, και μάλιστα με παίκτες που γνωρίζουν τόσο την κατηγορία αλλά και έχουν αγωνιστεί και σε υψηλότερο επίπεδο, όσο και με την επένδυση πάνω σε νεαρούς παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Ζέρης και Βακτριτζόγλου που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν στον Α.Ο. Πάτραι 2008. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν σημαντικά την Δόξα στο πρωτάθλημα με την εμπειρία και τις ικανότητές τους, ενώ επίσης στον σύλλογο της Παραλίας θα βρουν συμπαίκτες και τους Χρήστο Νικολόπουλο από τον Αίαντα Πατρών, Φώτη Παπαχαραλάμπους από τον Πανιώνιο Αχιλλέα/Αγυιάς, Νίκο Μπεκίρη από την Δόξα Νιφορεΐκων, Χρήστο Ανδρικόπουλο από τα Καμίνια αλλά και τους δύο νεαρούς Δημητρόπουλο (1996 γεννημένος, επιθετικός) από τον Πρωτέα και Μ. Ασημακόπουλο (1990 γεννημένος, μέσος) από τον Ατρόμητο Πατρών αντίστοιχα.

πηγή: Eφ. Γνώμη
photo: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου