Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Θέα εναντίον Οβρυάς


Ανακοίνωση-επισήμανση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Ο. Θέας κατά του Φωστήρα Οβρυάς και όχι μόνο, με αφορμή τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γαρώνη τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» δήλωσαν στο ρόστερ τους, ενώ δεσμεύεται παράλληλα με την ομάδα της Θέας, δημιουργώντας κλίμα από το…πουθενά. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με μεγάλη λύπη είδαμε πρόσφατα σε φύλλο εφημερίδας στο ρόστερ της ομάδας του φιλικού σωματείου Φωστήρα Οβρυάς, να υπάρχει ποδοσφαιριστής με το όνομα Γαρώνης Γιώργος.

Επειδή ο ποδοσφαιριστής Γαρώνης, ήταν ένα από τα ανταλλάγματα που μας είχε δώσει πριν δύο χρόνια ο Φωστήρας για ποδοσφαιριστή που είχαμε παραχωρήσει εμείς, ο παίκτης ανήκει και θα ανήκει αποκλειστικά σε εμάς, αφού αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ρόστερ.

Δηλώνουμε για τελευταία φορά ότι δεν πειράζουμε κανέναν, έτσι πρέπει να κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες απέναντί μας.

Δεν θα παραχωρηθεί κανένας ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Θέας, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ.

Καλό θα είναι για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών μας, να έρχονται απευθείας σε επαφή με την διοίκηση της ομάδας, και όχι να προσεγγίζουν τους παίκτες, δημιουργώντας κλίμα ασυνεννοησίας.

Κάποιες ομάδες δίνουν χιλιάδες ευρώ για ποδοσφαιριστές, ενώ για κάποιους άλλους, τους στρέφουν εναντίον των ομάδων τους.

Ο ΑΟ Θέας δεν διαλύεται, το αντίθετο θα συμβεί αφού μετά την συγχώνευση με την ποδοσφαιρική ομάδα Κωφών της Πάτρας, στόχος είναι καθαρά να πρωταγωνιστεί» καταλήγει η ανακοίνωση του προέδρου του Α.Ο. Θέας, Τάσου Αθανασόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου