Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πάει γι’... άλλα!


Ο τεχνικός της Αναγέννησης Πατρών, Νίκος Λέσσης, και η διοίκηση της ομάδας όσους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είχαν στην λίστα τους, κατάφεραν να τους αποκτήσουν και μεγαλύτερη επιτυχία είναι και οι προσθήκες πολύπειρων παικτών που γνωρίζουν την Α΄ κατηγορία απ’ έξω και ανακατωτά.

Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν έξι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Θύελλα Πατρών και πρόκειται για τους Γιάννη Αθανασόπουλο, Στέφανο Ζαρκάδα, Γιάννη Λαμπρόπουλο, Νίκο Ρόδη, Κώστα Γραμματικόπουλο και Έντουαρντ Γκίνετς.

Την φανέλα της Αναγέννησης θα φοράνε επίσης και οι Κ. Σταθόπουλος(Άνω Καστρίτσι), Κοκόλης, Κρουστάλλης (Πείρος Ισώματος), Σκέντζος(Καμίνια), ενώ το…καλύτερο οι διοικούντες της ομάδας της περιοχής του «Λαδόπουλου» το κράτησαν για το τέλος, καθώς ανακοίνωσαν επίσης την απόκτηση του Χάρη Νικολάου με θητεία στην Δ΄Εθνική (Ζαβλάνι) που πέρσι αγωνίστηκε στην Αστραπή Ψαροφαΐου και του Σαχπατζίδη που αποκτήθηκε από το Ζαβλάνι.

Στην Αναγέννηση Πατρών θα συνεχίσουν την καριέρα τους και οι πολύπειροι Ηλίας Σκαμπαρδώνης και Κώστας Σταυρόπουλος,που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν εκτός Πατρών.

Πηγή: Eφ. Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου