Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσε τον Χρυσάφη


Τη σίγουρη λύση διάλεξε η Παναχαϊκή και ο Αλέξης Κούγιας για την θέση του 10αρίου (και με το σίριαλ Λουτσιάνο να συνεχίζεται επί πολλά 24ωρα) και αυτή ακούει στο όνομα Γιάννης Χρυσάφης.

Ο Έλληνας μέσος που το όνομα του είναι συνώνυμο με τους τίτλους σε Β_Γ_Εθνική, θα φορέσει για τα επόμενα 3 χρόνια την "κοκκινόμαυρη" φανέλα, όπως ανακοινωθηκε και επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ...

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα ανωτέρω ζητήματα και όχι μόνο έχει ως εξής:

" 1) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την μεταγραφή του επιτελικού μέσου Γιάννη Χρυσάφη.

Ο Γιάννης Χρυσάφης είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί περισσότερο από 250 παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ, στην Β’ και στην Γ’ Εθνική.

Ο ποδοσφαιριστής την προηγούμενη χρονιά κατέκτησε την άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική κατηγορία αγωνιζόμενος στο Β’ εξάμηνο στην ομάδα των Τρικάλων για την οποία πέτυχε 7 γκολ.

Την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε κατακτήσει την άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’ Εθνική κατηγορία αγωνιζόμενος με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Έχει αναδειχτεί πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τις ομάδες Άρη Θεσσαλονίκης και Λεβαδειακό.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με διαφορετικές απολαβές στην Γ’ Εθνική, διαφορετικές στην Β’ Εθνική και διαφορετικές στην Σούπερ Λιγκ.

2) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την οριστική ματαίωση του ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο στην ποδοσφαιρική της ομάδα.

Η τελευταία απαίτηση του ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει τόσο αυτός όσο και η οικογένεια του δύο φορές το χρόνο στην Βραζιλία σε θέση business εξόργισε τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. ο οποίος διέκοψε κάθε συζήτηση μαζί του.

Τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εξόργισε και το γεγονός ότι παρά το ότι είχε επιτευχθεί οικονομική συμφωνία ο ποδοσφαιριστής ανέβαλε συνεχώς την ολοκλήρωση της προβάλλοντας παράλογα αιτήματα και ήταν εμφανές ότι ήθελε να αποφύγει την προετοιμασία.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σεβόμενος τον κόπο που καταβάλουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές επί είκοσι σχεδόν ημέρες ματαίωσε οριστικά την μεταγραφή.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ο πρόεδρος της ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο και του εύχεται το καλύτερο μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρα.

3) Μετά την μεταγραφή του Γιάννη Χρυσάφη έκλεισε οριστικά το ρόστερ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

4) Το βράδυ ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξης Κούγιας χωρίς την παρουσία των προπονητών θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις τόσο με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές όσο και με τους μικρότερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου