Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

«Βάζει μπροστά» και…μόνη της!


Τέλος στα όποια σενάρια και τις φήμες που ήθελαν την Αστραπή Ψαροφαΐου να μην δηλώνει συμμετοχή στο προσεχές πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας για την σεζόν 201011, φρόντισαν να βάλουν οι ιθύνοντες της «Μπάρτσα» και με μπροστάρη τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, Παύλο Πογιαντζή, μετά το Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ.

Η Αστραπή παράλληλα «ακύρωσε» και την υπόθεση συγχώνευης με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου, όχι γιατί δεν πιστεύε στα…θαύματα, απλά επειδή δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων και κοινή πορεία διαβουλεύσεων.

Έτσι, η Αστραπή θα συνεχίσει μόνη της -όχι ότι δεν ήταν τον σχεδιασμό για την προσεχή αγωνιστική περίοδο με τον Παύλο Πογιαντζή στην προεδρία του συλλόγου. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται η Αστραπή να γνωστοποιήσει και την πρόσληψη του νέου τεχνικού, ενώ παράλληλα θα αρχίσουν να γίνονται γνωστές και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις.

Πάντως, η μοναδική μεταγραφή είναι αυτή του Σπύρου Κωνσταντινόπουλου από τους Αμπελόκηπους, με τον έμπειρο μεσοαμυντικό να επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην ομάδα του Ψαροφαΐου, ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη δεν αποκλείεται, όταν ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Αστραπή, να αναλάβει κάποιο πόστο στον σύλλογο.

Εν τω μεταξύ, παρά τις πολλές αποχωρήσεις παικτών, η Αστραπή χθες έκανε γνωστό ότι έξι ποδοσφαιριστές της θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο και πρόκειται για τους Χαρισιάδη, Καναβό, Καραμάνο, Κορωνάκη, Βλάχο και Γεωργόπουλο, ενώ δύο 16χρονοι παίκτες από την ομάδα Δίας θα φοράνε την φανέλα της «Μπάρτσα» και πιο συγκεκριμένα οι Στέφανος Χριστόπουλος (χαφ) και Γεράσιμος Αντωνακόπουλος (τερματοφύλακας).

πηγή: Εφ. Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου