Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Μόλις 61 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή!


Λιγότερα από... ποτέ είναι τα σωματεία που έχουν προχωρήσει σε υποβολή του φάκελου για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής, ενώ απομένει μόλις μία εργάσιμη ημέρα για τη λήξη της διορίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη Δευτέρα εκπνέει η σχετική προθεσμία και με το πέρας της τρέχουσας εβδομάδας μόλις 61 ομάδες έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες!

Από την άλλη, ήδη έξι σωματεία απέστειλαν έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο γνωστοποιούν ότι δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, ενώ αρκετά ακόμα δεν έχουν ενημερώσει ακόμη την αρμόδια επιτροπή για την πρόθεσή τους να μην λάβουν μέρος στη Δ" Εθνική.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ" Εθνικής, Γιώργος Σαρρής, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου στα σωματεία που δεν έχουν καταθέσει ακόμη τα έγγραφα, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει παράταση στην προθεσμία, αφού ούτως ή άλλως την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα κατατεθούν οι δέκα όμιλοι.

Πάντως, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι κάθε χρόνο παρατηρείται από τα σωματεία ολιγωρία σε ό,τι έχει να κάνει με τη δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Παρ όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι για τη φετινή σεζόν, θα σημειωθεί ρεκόρ αποχής, ενώ δεν αποκλείεται η -δρομολογούμενη για του χρόνου- μείωση των ομάδων σε 140 να γίνει από φέτος.

του Δημήτρη Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου