Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Παναιγιάλειος: Ημέρα ξεκούρασης


Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει τις έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου. Η τεχνική ηγεσία παραχώρησε ρεπό σήμερα στους παίκτες αφού δεν κλείστηκε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Από κει και πέρα η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο απρόοπτο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού ενώ αύριο οι μελανόλευκοι θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Την υπόλοιπη αποστολή για την πρωτεύουσα δεν θα ακολουθήσουν οι Ρέλλας, Γεωργίου, Κοζανίδης και Τρούλλης που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα του Κυπέλλου με την ΑΕ Ποντίων Κατερίνης θα μπει στο τελικό στάδιο από την ερχόμενη Τρίτη. Όσον αφορά το μείζον θέμα στο οποίο έχει μετατραπεί το γηπεδικό ολοένα και ανακύπτουν νέα προβλήματα.

Τα χρονικά περιθώρια μέχρι την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα πιέζουν και το τελευταίο εμπόδιο που φαίνεται πως έχει προκύψει αφορά στο ότι το αρμόδιο όργανο δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του, προς τον εργολάβο που δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει τις εργασίες μέχρι να τακτοποιηθεί το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου