Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: «Η μπάλα είναι στρογγυλή»!


Δεν λέει να σταματήσει η κόντρα ανάμεσα στις διοικήσεις Διαγόρα Βραχνεϊκων και Τριταιϊκού με δηλώσεις εκατέρωθεν. Μετά την τοποθέτηση του προέδρου του Τριταιϊκού, Θόδωρου Πετρούτσου με αφορμή τις μεταγραφές των Σπύρου Κορρέ και Γιάννη Μπουρλάκη, σήμερα στην «Πελοπόννησο», φιλοξενούνται δηλώσεις του προέδρου του Διαγόρα Βραχνεϊκων, Αρίστου Γεωργίου, που ρίχνει λάδι στην φωτιά:

«Όταν τη μέρα κυκλοφορούν φαντάσματα, τότε έχουν φαντασιώσεις. Δεν εξηγώ διαφορετικά τις δηλώσεις του κυρίου προέδρου του Τριταιϊκού όταν λέει ότι είμαι νέος. Τον πληροφορώ ότι έχω κάνει είκοσι χρόνια ποδοσφαιριστής, αλλά τόσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και τα χρόνια που θα έπρεπε και αυτός να ασχοληθεί και να μάθει ότι η μπάλα είναι στρογγυλή, δεν το έκανε.

Όσον αφορά τον Κορρέ ότι δήθεν ήταν ελεύθερος, τότε γιατί έστειλε άνθρωπο να πάρει το δελτίο του από το Διαγόρα; Ο Διαγόρας λοιπόν και ο πρόεδρός του σέβεται και τιμά το λόγο του με κάθε ομάδα και για κάθε θέμα. Οι κύριοι είναι κύριοι, το δείξαμε και στην περίπτωση του Μούτσα και καταλαβαίνεται τι εννοώ. Τον Κορρέ, τον δώσαμε και πήραμε καλύτερο και είμαστε διατεθειμένοι αν θέλει και άλλον να τον δώσουμε. Όλα τα άλλα που λέει δεν χρειάζεται να τα σχολιάσω, όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν», για να συμπληρώσει:

«Εύχομαι στον Τριταιϊκό καλή πορεία και δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλη φορά με τον πρόεδρό του. Αν θέλει, μπορεί να μιλήσει όποτε νομίζει δημόσια μαζί μου, υπάρχουν κανάλια, έτσι για να μάθουν όλοι την αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου