Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Πρωταθλητής... Ευρώπης!


Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιντερ, ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν πρωταθλητής Ευρώπης και την υποχρέωσε σε ήττα με 3-2, με Σισέ, Λέτο και Νίνη να "μαγεύουν".
Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ένα τέταρτο που κακώς ακυρώθηκε στο δεύτερο, δύο γκολ ο Σισέ, το δεύτερο εκπληκτικό, ένα ο Λέτο και ο Παναθηναϊκός που γέμισε με πολύ αισιόδοξα SMS τα κινητά των οπαδών του, οι οποίοι ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Και όλα αυτά, χωρίς Σίλβα και Μπουμσόνγκ και με τον Γκοβού να είναι ακόμη έξω από τα νερά του. Ο χορός των γκολ άνοιξε για τους πράσινους στο 13ο λεπτό με τον Σισέ να νικάει με διπλή προσπάθεια τον Ορλαντόνι μετά από σέντρα του Λέτο. Στο 21' ο Γάλλος επιθετικος ξεκίνησε μια κούρσα από το χώρο της μεσαίας γραμμής και φτάνοντας έξω από την περιοχή έστειλε με "κεραυνό" τη μπάλα στα δίχτυα της Ιντερ γράφοντας το 2-0.

Μείωσε ο Ετό για τους Ιταλούς στο 32', αλλά από τον εξαιρετικό συνδυασμό του Νίνη με τον Λέτο στο 41' ο Αργεντινός έγραψε το 3-1 με πλασάρισμα δείγμα της υψηλής τεχνικης του κατάρτισης.Η Ιντερ έφτασε στη μείωση του σκορ στο 86ο λεπτό με τον Βραζιλιάνο Κουτίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου