Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πνεύμονας ζωής για την Παναχαϊκή


Τετ α τετ με τον Δήμαρχο Πατρέων, Ανδρέα Φούρα, θα έχει σήμερα το πρωϊ η Παναχαϊκή στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Θέμα συζήτησης; Το πιο σοβαρό θέμα που απασχολεί την «κοκκινόμαυρη» οικογένεια. Ένα θέμα από την έκβαση τού οποίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η βιωσιμότητα της Παναχαϊκής: Το γηπεδικό θέμα.

Και γι’ αυτό ακριβώς, λόγω της μεγάλης σοβαρότητας του θέματος, η Παναχαϊκή θα προσέλθει στο ραντεβού ενωμένη και αποφασισμένη. Θα είναι εκ μέρους της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής οι Απ. Βανταράκης, Κ. Γερόλυμος, Δ. Τσαούσογλου, Θ. Μουγγολιάς και Α. Διονυσόπουλος και εκ μέρους της ΠΑΕ ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ενημερώθηκε χθες από τον κ. Βανταράκη και, επειδή το θέμα είναι τόσο σημαντικό και αφορά και την ΠΑΕ, θα είναι και αυτός παρών.

Απλά και σταράτα πράγματα: Η Παναχαϊκή ζητάει να προωθηθεί το ταχύτερο δυνατό, δηλαδή μέσα στο Σεπτέμβριο, η έγκριση του αιτήματός της για την ανάπλαση του γηπέδου. Ο φάκελος εκ μέρους της ΠΓΕ (με όλα τα σχέδια, γηπεδικά και εμπορικά) έχει ήδη κατατεθεί στο Δήμο, απομένει η έγκριση του περιεχομένου του φακέλου, να περάσει δηλαδή ο συντελεστής δόμησης που έχει ζητήσει η Παναχαϊκή.

πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου