Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Επανομή… ερχόμαστε


Στην μάχη με φόντο… την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδος ρίχνεται σήμερα η Πατρινή ομάδα «CAFÉ 00», καθώς συμμετέχει στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς σόκερ που λαμβάνει χώρα στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Οι Πατρινοί αθλητές, αφού πήραν το εισιτήριο σε κάθε προκριματική φάση, έφτασαν πλέον στην «πηγή» και άπαντες είναι αισιόδοξοι πως θα «πιουν» και νερό.

Η πρώτη μέρα, δηλαδή η Παρασκευή, περιλαμβάνει έναν αγώνα, ενώ τον αντίπαλό του, το «CAFÉ 00» θα τον μάθει αύριο το πρωί (11.00) όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των δύο ομίλων (από τέσσερις ομάδες ο κάθε όμιλος).

Η παρέα των Ξυνταρόπουλου, Σχοινά και Καντά έχει τα φόντα να «σηκώσει» την 7η «κούπα» του πρωταθλητή και της δίνεται η ευκαιρία να το αποδείξει αρχή γενομένης σήμερα και καλώς εχόντων των πραγμάτων και στα υπόλοιπα ματς μέχρι και αυτό του μεγάλου τελικού.

Όπως προαναφέραμε σήμερα θα γίνει ένας αγώνας, αύριο δύο, και από τους δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων θα προκριθούν στα ημιτελικά οι δύο πρώτοι.

Εκεί βάση λογικής θα ισχύσει η «χιαστή» κλήρωση δηλαδή ο πρώτος με τον δεύτερο του άλλου ομίλου και το αντίθετο, με τους νικητές να κοντράρονται στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Η αποστολή του «CAFÉ 00», απαρτίζεται από τους: Ξυνταρόπουλο, Σχοινά, Καντά, Διαμαντή, Μπούσιο, Βερβέρογλου, Τσιραμανέ, Μίχο, Φρούντα, ενώ προπονητής είναι ο Γιάννης Πλώττας.

Χορηγός της Πατρινής ομάδας, είναι το νυχτερινό κέντρο «Παριζιάνα», ενώ όλες οι αποστολές θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή του «Δάσους του Σέιχ Σου».

Πηγή: Eφ. Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου