Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Μάκης Λιάτος ο «εκλεκτός»


Η συγχώνευση των σωματείων του Αχιλλέα Καμαρών και του Εθνικού Αιγίου προχωρά και η ομάδα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Μάλιστα, χθες η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Λιάτου στην τε- χνική ηγεσία της ομάδας.

Συνεργάτης του Μάκη Λιάτου θα είναι ο Αντώνης Μπάλας, που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Εθνικού Αιγίου. Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην πρόσληψη του Μάκη Λιάτου τόνισε:

«Πήραμε έναν έμπειρο προπονητή που ξέρει την κατηγορία και εκτιμώ ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας. Η συγχώνευση των δύο σωματείων προχωρά και η ομάδα ετοιμάζεται πλέον για το πρωτάθλημα».

Ήδη μετά την πρόσληψη του Μάκη Λιάτου συγκροτήθηκε η επιτροπή μεταγραφών, η οποία θα ασχοληθεί με παίκτες που θα αποκτηθούν και θα ενισχύσουν την ομάδα. Την επιτροπή μεταγραφών συγκροτούν ο Μάκης Λιάτος, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Καραΐνδρος και Γιώργος Γιδάς, που θα επιδιώξουν να πάρουν νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και τρεις-τέσσερις έμπειρους παίκτες, ώστε η ομάδα να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, χθεσινές πληροφορίες θέλουν την διοίκηση του Αχιλλέα-Εθνικού να κάνει κρούση στον τερματοφύλακα Γιάννη Μπαλτιμά που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο και περιμένει την απάντηση του παίκτη τις επόμενες ημέρες, ενώ στο στόχαστρο της ομάδας φέρεται να είναι και άλλοι έμπειροι παίκτες της περιοχής.

Πηγή: Εφ. Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου