Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Στην Πάτρα το Champions League του χαντμπολ


Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ανέθεσε στην Πάτρα και την Ορμή Λουξ τη διοργάνωση του δεύτερου ομίλου του Β' προκριματικού γύρου του Champions League. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, το πρόγραμμα των αγώνων, που θα διεξαχθούν στο «Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ», έχει ως εξής:

Παρασκευή 19/9/2010: Zvezda Zvenigorod-Ορμή Λουξ, Elda Prestigio-2η ομάδα πρώτου προκριματικού γύρου

Σάββατο 20/9/2010: 2η ομάδα πρώτου προκριματικού γύρου-Zvezda Zvenigorod, Ορμή Λουξ- Elda Prestigio

Κυριακή 21/9/2010: Zvezda Zvenigorod-Elda Prestigio, Ορμή Λουξ - 2η ομάδα πρώτου προκριματικού γύρου.

* Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές μετά από συνεννόηση της Ορμής Λουξ με την E.H.F.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα προκριθεί ως δεύτερη από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, θα συμπληρώσει τον όμιλο που συμμετέχουν οι «λέαινες». Οι ομάδες είναι οι, Savenhof, Zug Handball, VOC Amsterdam και Lagos dos Descobrim.

Δηλώσεις σχετικά με την ανάθεση του ομίλου στην Πάτρα, έκανε ο Γενικός Διευθυντής του συλλόγου, Ανδρέας Κόγκας: «Είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση. Οι πατρινοί φίλαθλοι και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού επιπέδου θέαμα. Έχουμε την εμπειρία από τη διοργάνωση του 2007 που έγινε στην Πάτρα, αλλά και από τις αντίστοιχες διοργανώσεις της Ισπανίας και της Δανίας όπου λάβαμε μέρος. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, έτσι ώστε να προβάλουμε την πόλη και την ομάδα μας και να προσπαθήσουμε να δώσουμε λίγη από τη λάμψη που λείπει από το ελληνικό γυναικείο handball».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου