Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Και τώρα… τρέχουμε


Μαζεύτηκαν την τελευταία στιγμή στην μετά-Βαρνακιώτη εποχή για τις Καμάρες, ένωσαν τον Αχιλλέα Καμαρών και τον Εθνικό Αιγίου και δημιούργησαν τον Αχιλλέα-Εθνικό Αιγιάλειας, τον 7ο εκπρόσωπο της Αχαΐας στην Δ_Εθνική. Παλεύουν με τον χρόνο να δημιουργήσουν ένα σύνολο ικανό να σταθεί στην κατηγορία και γι_αυτό κάλεσαν τον Μάκη Λιάτο, να συνεισφέρει στην δημιουργία της νέας ομάδας.

Το «mats» χθες βρέθηκες τις καμάρες και την επίσημη πρώτη του Αχιλλέα-Εθνικού.

Εκεί ούτε λίγο, ούτε πολύ βρέθηκαν 35 ποδοσφαιριστές, με τους 26 να θεωρούνται υπολογίσιμα μέλη για τη νέα χρονιά, αφού ακόμη θα αποκτηθούν 3-4 έμπειροι παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα.

Οι Βόντας, Παππάς, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Δρουγούτης, Κουλανδρής, Τσικρής, Αρβανίτης από τον Εθνικό Αιγίου, οι Γ. Μάρης, Τσίφας και Κόκλας από τον Αχιλλέα Καμαρών, υποδέχτηκαν τους νέους που μαζεύτηκαν σχεδόν από όλες τις ομάδες του Αιγίου. Αναλυτικά οι νέες μεταγραφές είναι οι: Μπαλτιμάς (Παναιγιάλειος), Δορλής (Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας), Κουνάβης (Νίκη Νικολεΐκων), Χ. Μάρης (Απόλλων Αιγίου), Γ. Καραΐδρος (Ζήρια), Δ. Καραΐδρος (Ζήρια), Φουρκής (Ηρακλής Ζαχλωριτίκων), Καυγάς (Θύελλα Αιγίου), Θεοφανόπουλος (Θύελλα Αιγίου), Αγγελόπουλος (Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας), Τέρπος, Σιούλης και Γεωργιτσόπουλος.

Στην τεχνική ηγεσία είναι ο Μάκης Λιάτος με συνεργάτη του τον Αντώνη Μπάλα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν προπονητής του Εθνικού και γυμναστή τον Άρη Πατσόπουλο.

Έκλεισε Τριανταφύλλου…
Στην προσπάθεια αυτή να οργανωθεί και να παρουσιαστεί έτοιμος ο Αχιλλέας-Εθνικός, προχωρά σε μεταγραφές και ήδη έκλεισε τον Στέφανο Τριανταφύλου της Ακράτας, με μεγάλο παρελθόν σε Γ και Δ_Εθνική με Παναιγιάλειο, Ζαβλάνι και Αχιλλέα Καμαρών.

Ο έμπειρος μέσος θα πλαισιώσει τον Γιάννη Μπαλτιμά και βεβαίως σε αυτούς τους δυο θα προστεθούν κάποιοι ακόμη για να μπορέσει να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο…

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μιχάλης
πηγή: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου