Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Με φιλοδοξίες η "πρώτη"


Πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο των Ζαρουχλεϊκων η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας του Ατρομήτου Πατρών. Οι ιθύνοντες του σωματείου ευχήθηκαν καλή ποδοσφαιρική σεζόν στους παίκτες. Με πολλά νέα πρόσωπα, με νεανικό στυλ και την ίδια φιλοσοφία, ο Ατρόμητος Πατρών στοχεύει σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Πριν την προπόνηση μοιράστηκε το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές, ενώ πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός. Ακολούθησε προπόνηση υπό την επίβλεψη του προπονητή των "πορτοκαλί", Πέτρου Χρηστίδη.

Στην προπόνηση, ο Πέτρος Χρηστίδης φάνηκε να δείχνει από την πρώτη μέρα κιόλας τις προθέσεις του και κυριολεκτικά... έβγαλε το λάδι από τους παίκτες του Ατρομήτου Πατρών. Αρκετό τρέξιμο περίμενε το ποδοσφαιρικό τμήμα που ωστόσο δεν παραπονέθηκε καθόλου και έδειξε διαθέσιμο στις εντολές του προπονητή της ομάδας.

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ενδεχομένως σύντομα να ανακοινωθούν δύο μεταγραφές για τον Ατρόμητο Πατρών.

Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ "Όλα θα πάνε καλά"

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Γεωργίου που μίλησε στο www.atromitospatron1929.blogspot.com για τη νέα σεζόν: "Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία πάνω απ' όλα. Φέτος, έχουμε τη χαρά να διαθέτουμε μια πλήρως νεανική ομάδα που έχει αρκετές φιλοδοξίες και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου