Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

"Μπαμ" με Ζαφειρόπουλο


Μπορεί το τελευταίο διάστημα να είχαν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές από το έμψυχο δυναμικό του Ζαβλανίου, αλλά παρόλα αυτά οι διοικούντες τον σύλλογο φέρονται αποφασισμένοι να ενισχύσουν εκ νέου το ρόστερ με αξιόλογες κινήσεις. Η πρώτη από αυτές, μάλιστα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές και μαρτυρά σε μεγάλο ποσοστό τις προθέσεις των υπευθύνων, αφού αφορά τον 28χρονο αριστερό μπακ Διονύση Ζαφειρόπουλο.

Ο τέως ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου και αρχηγός των μελανόλευκων τα τελευταία χρόνια έμεινε ελεύθερος και ήλθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο Γιάννη Γασπαρνάτο, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.

Από κει και πέρα, με τα χρώματα του Ζαβλανίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και ο Δημήτρης Ιωάννου. Ο 25χρονος μέσος έπαιζε πέρυσι στον Ίκαρο Λακκόπετρας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Παναιγιάλειου.

Επιπλέον, συμφώνησαν με τη διοίκηση και ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα οι αμυντικοί Κώστας Λάζαρης και Γιάννης Βογιατζής, καθώς επίσης και ο μέσος Χρήστος Νάτσης.

*Σε ότι αφορά τη σειρά των φιλικών αγώνων που θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας, το Ζαβλάνι θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Α.Ο. Πάτραι εκτός (16/8), τον Ίκαρο Πετρωτού εντός (18/8), τον Εθνικό Σαγεκων εντός (21/8), τον Ατρόμητο Λάππα εκτός (28/8), τον Τριταιϊκό εντός (1/9) και τη Νίκη Προαστείου εκτός (4/9). Οι εντός έδρας αγώνες του συλλόγου θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου