Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Γασπαρινάτος: «Τελείωσαν οι μεταγραφές»


Χρονικά περιθώρια υπάρχουν και μάλιστα μεγάλα, αλλά για το Ζαβλάνι στοπ οι μεταγραφές. Δεν πρόκειται να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου παίκτη, εκτός και αν κριθεί αναγκαίο. Ο Γιάννης Γασπαρινάτος το ξεκαθαρίζει: «Οι μεταγραφές για εμάς τελείωσαν. Η ομάδα είναι πλήρης σε κάθε γραμμή, κομπλέ.

Αν μετά τα πρώτα φιλικά παιχνίδια προκύψει κάπου αδυναμία, θα το συζητήσουμε με τον προπονητή μας και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε».Δεκαήμερο προετοιμασίας συμπληρώνει την ερχόμενη Παρασκευή το Ζαβλάνι και θα δώσει το πρώτο φιλικό του.

Αντίπαλος ο Δαβουρλής Κ. ’92 και απομένει να καθοριστεί το γήπεδο που θα γίνει. Ο Κώστας Σωτηρόπουλος έχει προγραμματίσει οκτώ συνολικά φιλικά που ίσως αυξηθούν σε εννέα, κάτι που θα εξαρτηθεί από το κύπελλο και ήδη έχουν κλειστεί τα πέντε.

Μετά το πρώτο της Παρασκευής ακολουθούν παιχνίδια με Πάτραι (Δευτέρα 16/8, «Ντα Λουζ»), Ατρόμητο Πατρών (Τετάρτη 18/8, γήπεδο Ζαρουχλεΐκων), Εθνικό Σαγεΐκων (Σάββατο 21/8, Πάτρα ή Βουπράσιο) και ΠΑΟ Βάρδας (Κυριακή 22/8, Βάρδα). Αντίπαλοι αναζητούνται για Τετάρτη 25 Αυγούστου, Τετάρτη – Σάββατο, 1 και 4 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Εφ. Πελοπόννησος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου