Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Θ. ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ : «Δεν απολογούμαστε»!


Οι τοποθετήσεις παραγόντων του Διαγόρα Βραχνεϊκων, πριν από λίγες μέρες δεν έμειναν ασχολίαστες από τον πρόεδρο του Τριταιϊκού, Θόδωρο Πετρούτσου που προχώρησε στην εξής δήλωση στην εφημερίδα «Τα Νέα της Τριταίας».

«Οι δηλώσεις δεν φορολογούνται, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Το γεγονός ότι ασχολούνται μαζί μας, από μόνο του ως γεγονός μας ικανοποιεί. Ο Τριταιικός ποτέ δεν προκάλεσε και δεν θα μπει στο παιχνίδι των εντυπώσεων που στήνουν κάποιοι. Προσπαθώ να μην διαβάζω δηλώσεις γιατί πολύ εύκολα μπορεί να ισχυριστεί αυτός που τις έκανε ότι δεν τις έκανε ποτέ, αλλά ενημερώνομαι και δεν μπορώ να μην παρέμβω όταν το όνομα του Τριταιικού εμπλέκεται κάθε μέρα στις τοποθετήσεις ορισμένων.

Πήραμε τους παίκτες που θέλαμε και τους αποκτήσαμε νομότυπα. Αν ορισμένοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι μέχρι πέρσι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην ομάδα τους προτίμησαν τον Τριταιικό να συνεχίσουν την καριέρα τους, αν κάποιοι θεωρούν ότι δανεικοί παίκτες τους ανήκουν και υποστηρίζουν πως ήρθαν σε επαφή μαζί μου, κάτι που δεν ισχύει και αν κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως δεν είχαμε τη συναίνεση ομάδας για μεταγραφή παίκτη (και το δελτίο πως ήρθε στα χέρια μας;), τότε αυτό είναι πρόβλημά τους. Ξέρω και ξέρουμε ως ομάδα τι θα αντιμετωπίσουμε και τα περιμένουμε όλα αυτά. Νεοφώτιστοι είμαστε, όχι νεόκοποι».

Nα σημειωθεί ότι ανακοινώθηκε για έναν χρόνο ο δανεισμός των Σπ. Κορρέ από Ηλιούπολη και Γ. Μπουρλάκη από Παναχαϊκή. Οι παίκτες συνεχίζουν τις προπονήσεις με την ομάδα του Τριταιικού.

του Νίκου Παπαστεφανάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου