Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Πετεινοί - Απόλλων Εγλυκάδας 1-0


Την ήττα με 1-0 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Απόλλων Εγλυκάδας από τους Πετεινούς. Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Αγίου Νεκταρίου σημείωσε ο Φραγκούλης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση ''αμφισβητούμενου'' φάουλ έξω από την περιοχή του Απόλλωνα.

Στο 21' είχαμε τις αποβολές των Παναγόπουλου και Ρόση επειδή αντάλλαξαν βρισιές με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συνεχίσουν με 10 αθλητές στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός είναι πως Λιμνοχώρι, Άρης Πατρών και Πείρος επικράτησαν απέναντι σε Δόξα Παραλίας, Αμπελόκηπους και Αναγέννηση Ψαθοπύργου αντίστοιχα και μείωσαν την διαφορά από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Οι συνθέσεις


ΠΕΤΕΙΝΟΙ
: Λίτης, Κουρκουμέλης, Ρόσσης, Τ. Στέλλας (35΄λ.τ. Α. Στέλλας), Φραγκούλης, Ψημάδας, Κατριβέσης, Κατριμπούζας, Χαλκιόπουλος, Κίτσος (60΄Φούφουλας), Πολυζωγόπουλος (85΄Σωτηρόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ
: Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Α. Σπαθής, Γ. Αβραμόπουλος (73΄λ.τ. Μ. Θοεδωρακόπουλος), Τσιντώνης, Ανδριακόπουλος (65΄λ.τ. Κατεργάρης), Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Παναγόπουλος, Σουγλέρης (80΄Σπανός), Ραμμόπουλος.

Επιμέλεια: Αποστόλης Νικολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου