Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: «Συμβαίνουν και αυτά στο Παιδικό πρωτάθλημα»


Δεν άρεσε στη διοίκηση της Νίκης Προαστείου η συμπληρωματική προκήρυξη των τμημάτων υποδομής της ΕΠΣΑ και σε ανακοίνωσε που εξέδωσε, κάνει λόγο για συμφέροντα της διοίκησης ενόψει και των επερχομένων εκλογών που προμηνύονται, ενώ τονίζεται ότι εφόσον η Νίκη προκριθεί στην τετράδα θα υπάρξουν εκπλήξεις!

«Μετά την συμπληρωματική προκήρυξη των πρωταθλημάτων υποδομής χάσαμε κάθε έννοια της δίκαιης διεξαγωγής ενός πρωταθλήματος, κατά γράμμα λοιπόν αλλά σε μικρογραφία ακολουθούμε τα μοντέλα της Ε.Π.Ο. και της SUPER LEAGUE.

Δηλαδή χρησιμοποιούμε τους πρωταγωνιστές που είναι τα παιδιά με απώτερο σκοπό τα συμφέροντα της διοίκησης και των επερχομένων εκλογών που προμηνύονται, ακόμα και από αυτές τις ενέργειες.

Για να μην μακρυγορούμε ας εξηγήσουμε ότι ο σχεδιαστής - μάγειρας της προκήρυξης προσπαθεί εμφανώς στην τελική τετράδα να υπάρχει ομάδα από την Πάτρα, από την Αχαγιά και από το Αίγιο χωρίς να εξετάζεται εάν αξίζουν οι ομάδες αυτές να βρεθούν εκεί.

Βέβαια τον τελευταίο λόγο έχουν οι ομάδες που είναι στο γήπεδο και τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο.

Ίσως, αυτοί τελικά ανατρέψουν τα σχέδια τους και χαλάσουν σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία την προεκλογική τους καμπάνια.

Πάντως, εάν εμείς βρεθούμε στους «4», τότε κύριοι ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!!!!!!!!».

Πηγή: niki-proastiou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου