Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

«Πρασινίζει» ο Μόρας


Κάτοικος Παιανίας αναμένεται να γίνει ο Βαγγέλης Μόρας, στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα» ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βαγγέλη Μόρα που το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο διεθνής στόπερ φαίνεται πως έχει έρθει σε επαφή με τους διοικούντες της ομάδας και το συμβόλαιό του θα ανέρχεται στα 500.000 ευρώ.

Αξίζει να θυμίσουμε, ότι το όνομα του Μόρα, έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε στην Λάρισα στις 26 Αυγούστου 1981. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Αμπελόκηπους Λάρισας για να αποκτηθεί στη συνέχεια από τη Λάρισα αγωνιζόμενος στη Β' εθνική το 1999, ενώ το 2001 μεταγράφηκε στην Προοδευτική με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α' εθνική.

Το 2003 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Ήταν προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς που τον είχε αποκαλέσει τότε νέο Μανωλά. Το 2007 μετά απο εισήγηση του Λορένσο Σέρα Φερέρ αποδεσμεύθηκε και ως ελεύθερος συνεχίζει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στη Μπολόνια Φ.Κ..

Είναι 2 φορές διεθνής με την εθνική Ελλάδας ενώ είναι διεθνής και με την εθνική ελπίδων. Επίσης ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας που έλαβε μέρος στην Ολυμπιάδα του 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου