Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ζαβλάνι - Τριταιϊκός 1-2


ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ: Αποστόλης Νικολόπουλος - Νίκος Παπαστεφανάτος

Χρειάστηκε να πάνε στην παράταση Τριταιϊκός και Ζαβλάνι για να αναδειχθεί ο φετινός Κυπελλούχος Αχαϊας Ερασιτεχνών, με την ομάδα της Τριταιϊας να επικρατεί στην παράταση με 2-1! Η κανονική διάρκεια είχε τελειώσει με σκορ 1-1 ενώ την αναμέτρηση έκρινε το γκολ του Βλαχάκη. Έτσι ο Τριταιϊκός στην παρθενική του εμφάνιση στον 40ο τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ήταν ο μεγάλος νικητής.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

8': ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Μπουρλάκης μοίρασε στον Μιχαηλίδη και με ένα ευθύβολο δυνατό σουτ , ο τελευταίος, έκανε το 0-1...

22': Σέντρ Τάκου κεφαλιά Μελετίδη, λίγο πάνω από τα δοκάρια...

41΄: Ωραία ενέργεια του Τσιάτο που στρώνει σε Ιωάννου κάνει το σουτ διώχνουν οι αμυντικοί της Τριταιϊας...

49΄: Τετ α τετ ο Γραμματικόπουλος με τον Παπαδόπουλο, ο τελυταίος, πήρε την μπάλα από τα πόδια του παίκτη του Τριταιϊκού

79': Κόρνερ Τσιάτου κεφαλιά Λάζαρη... ελάχιστα άουτ...

81': ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Ιωάννου βρήκε τον Τσιάτο που έκανε τη σέντρα σουτ και έφερε το ματς στα ίσα 1-1...

ΠΑΡΑΤΑΣΗ

106': ΓΚΟΟΟΟΛ: Σέντρα Μπουρλάκη ο επερχομενος Βλαχάκης με κοντινό πλασέ κάνει το 1-2 για την ομάδα της Τριταιϊας...

118': Πολύ καλό σουτ του Αμπατζή η μπάλα ελάχιστα άουτ


Οι συνθέσεις

ΖΑΒΛΑΝΙ:
(Ν. Καραβαγγέλης) Παπαδόπουλος, Τάκος, Αμπατζής, Μερλής, Βογιατζής, Λάζαρης, Τσιάτο, Ράντος, Ιωάννου, Σπυρόπουλος (73' Ντεμάι), Μήτσουλας (63' Πρίφτης).

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
: (Ν. Καραπίτσος) Τσάκωνας, Μιχαηλίδης, Παναγόπουλος, Βλαχάκης, Λιόσης, Κορρές, Μπουρλάκης, Βουρλούμης, Μελετίδης, Γραμματικόπουλος, Μπαζάρογλου (69΄Νικολόπουλος).
Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος, Βοηθοί: Μπαλτάς-Παπαδήμας, 4ος διαιτητής: Μακρυπόδης...
ΚΙΤΡΙΝΗ: Τάκος, Ράντος /Γραμματικόπουλος

ΜΙΚΡΑ – ΜΙΚΡΑ

* Πρώτη φορά συμμετέχει σε τελικό Ερασιτεχνών η Τριταιϊα...

* Ο Γιάννης Βογιατζής, που είναι ο αρχηγός του Ζαβλανίου, συμμετέχει για 5η φορά σε τελικό, 3 φορές με τον Άρη Πατρών, 1 φορά με τον Φωστήρα Οβρυάς και 1 με το Ζαβλάνι. Μάλιστα, κατέχει ισάριθμους τίτλους.

* Ο Ανδρέας Τσάκωνας, ο πορτιέρο της Τριταιϊας, έχει συμμετοχές σε τελικούς Ερασιτεχνών 2 φορές με Ζαβλάνι και Λάππα, όπου κατέκτησε το τρόπαιο.

* Ο Τριταιϊκός φορά ερυθρόλευκα ενώ το Ζαβλάνι την παλιά εμφάνιση της Ρεαλ Μαδρίτης. Είναι η 2η φορά που φορά αυτές τις εμφανίσεις το Ζαβλάνι, το είχε πράξει και το 2005 και οι «κόκκινοι» τις θεωρούν γούρικες.

* Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γιάννης Κοζιώρης μαζί με τους προέδρους Γιάννη Γασπρινάτο (Ζαβλανίου) και Θόδωρο Πετρούτσο (Τριταιϊας) χαιρέτησαν πριν την έναρξη όλους τους παίκτες.

* Δεν υπάρχει δέσμευση στις 11αδες των δυο ομάδων σε σχέση με τους νεαρούς παίκτες…

* 700 και πλέον άτομα παρακολουθούν την αναμέτρηση, με τους οπαδούς της Τριταιϊας να είναι αρκετά φασαριόζοι...

* Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Γ. Κοζιώρης παρακολουθεί τον τελικό μαζί με τους Ενωσιακούς προπονητές Δημήτρη Σουγλέρη και Τάκη Κυριακόπουλο. Το παρών από την Ένωση δίνει και ο Κ. Σταυρόπουλος, ο γενικός γραμματέας, αλλά και ο Τηλιγάδας από την Επιτροπή ορισμού διαιτητών.

* Ο Στρατής Μαστροκυριάκος, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναιγιαλείου παρακολουθεί τον αγώνα.

* Από την Παναχαϊκή το παρών δίνουν οι ποδοσφαιριστές Νίκος Λουμπαρδέας, Γιάννης Ιωάννου, Δημήτρης Ακπαρίδης, Πολ Ουρτάδο, Λεωνίδας Κυβελίδης, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Κώστας Κύργιος και ο Σειτάι.

* Ο τεχνικός του Ατρόμητου Λάππα Χρήστος Τσίκας, μαζί με τον ποδοσφαιριστή Μπάμπη Βέρρα, βλέπουν το ματς.

* Από το Πάτραι διακρίνουμε τους: Γασπαρινάτο, Τσίφα, Φραγκουλάκη. Για την Θύελλα το παρών δίνουν: Πανταζής, Γιάνναρης, Γκοτσόπουλος, Λυκούδης, μαζί με τον Γ. Αθανασόπουλο της Αναγέννησης και τον Αγουρίδη του Διαγόρα. Επίσης, ο τεχνικός τερματοφυλάκων της Θύελλας Δ. Κόμπλας. Ο ποδοσφαιριστής του Κ. Δαβουρλή'92 Δημητρίου Χρήστος.

* Οι παίκτες των Μικτών κάθονται χαμηλά στις κερκίδες καθώς θα βραβευτούν στο ημίχρονο, μάλιστα, αρκετοί απο αυτούς φορούν φανέλες της Good League... όπως και τα ball boys...

* Τσουχτερό το κρύο που επικρατεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, πιθανόν να εμπόδισε τον κόσμο να βρεθεί στην γιορτή του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

* Οι βραβεύσεις έγιναν στο ημίχρονο με τον πρόεδρο Γιάννη Κοζιώρη να βραβεύει τους Νέους και για τους Παίδες…

* Ο Τριταιϊκός πάει για την 3η κούπα μέσα σε ένα διάστημα ενός χρόνου, τον περασμένο Μαϊο είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα κόντρα στην Θύελλα (1-0), τον περασμένο Σεμπτέμβρη στο Σουπερ Καπ, η Τριταιϊα κέρδισε 4-2 τον Ατρόμητο Λάππα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου