Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Αξέχαστες εμπειρίες από τον προπονητή τερματοφυλάκων της Θύελλας Δ. Κόμπλα


Δύο αξέχαστες εμπειρίες είχε το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Κόμπλας. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Θύελλας παρακολούθησε τις προπονήσεις των ακαδημιών της Κολωνίας στη Γερμανία, που περιελάμβαναν οργάνωση, μεθοδολογία προπόνησης και τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών, ενώ παράλληλα συνομίλησε και κράτησε επαφή με τους προπονητές τερματοφυλάκων της γερμανικής ομάδας.

Επίσης, πριν από λίγες μέρες ο Δημήτρης Κόμπλας παρακολούθησε στην Αθήνα την παρουσίαση της φιλοσοφίας και των στόχων της Λίβερπουλ, που έχουν σκοπό τη δημιουργία και ανάπτυξη των ακαδημιών της σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ συνομίλησε και με την παλιά δόξα του συλλόγου, Ίαν Ρας.

Ακόμα ο Δημήτρης Κόμπλας θα συμμετάσχει στην ομάδα του 2ου Πανελλήνιου Camp τερματοφυλάκων, που θα γίνει το διάστημα 16-20 Απριλίου, το οποίο διοργανώνει ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας U-21 του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Αγριογιάννης.

Το 1ο Camp σημείωσε μεγάλη επιτυχία πέρυσι και εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον από ομάδες για την παρακολούθηση των τερματοφυλάκων που συμμετέχουν εκεί.

πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου