Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Σοκ με Αμπιντάλ, έχει όγκο στο συκώτι!


Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο η είδηση που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με την οποία ανιχνεύτηκε στον αμυντικό της Ερίκ Αμπιντάλ όγκος στο συκώτι! Την Παρασκευή αναμένεται να χειρουργηθεί ο Γάλλος ποδοσφαιριστής.
Ο 32χρονος ένιωσε κάποιους πόνους και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό από τους γιατρούς τι είδους όγκος είναι αυτός που ταλαιπωρεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

«Στον ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ βρέθηκε όγκος στο συκώτι. Θα χειρουργηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στο Barnaclínic Grup Hospital Clínic de Barcelona από τον γιατρό Γιόσεπ Φουστέρ Ομπρεγόν. Ο Αμπιντάλ και ο σύλλογος ζητού ναπό τα ΜΜΕ να σεβαστούν το πρόβλημα υγείας και το δικαίωμα του ποδοσφαιριστή για την ιδιωτική ζωή», αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Ο Αμπιντάλ έχει 22 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν φέτος και 94 συνολικά από το 2007 που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Την τρέχουσα σεζόν μετράει και 6 παιχνίδια με 1 γκολ στο Κύπελλο Ισπανίας και άλλα 7 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου