Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Α1 ΕΠΣA: Στατιστικά που ενδιαφέρουν


*** Πραγματικό ‘’τρένο’’ είναι η Θύελλα Σκιαδά που με περίτρανο τρόπο αποδεικνύει ότι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δίκαια κατακτά τον τίτλο. Συμπλήρωσε 20 αγωνιστικές αήττητη (εξάλλου σε όλο το πρωτάθλημα έχει μόνο μια ήττα από τον Ολυμπιακό), έχοντας 7 συνεχόμενες νίκες και ρεκόρ σε αυτά τα 20 παιχνίδια (16 νίκες-4 ισοπαλίες). Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 74 τέρματα και το καλύτερο goal average με +47.

*** Έξι παιχνίδια αήττητο συμπλήρωσε το Λιμνοχώρι. Έχει βέβαια φέρει ισοπαλία στα 3 από αυτά αλλά φαίνεται να μπαίνει καλά στην ‘’τελική ευθεία’’.

*** Νίκη μετά από 7 αγώνες για τους Πετεινούς. Μέχρι και το Σάββατο, στα τελευταία παιχνίδια μέτραγαν 5 ήττες και 2 ισοπαλίες.

*** 18 ολόκληρους αγώνες χωρίς νίκη έφτασε ο Ρωμανός. Και παρά το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον Άγιο Δημήτριο έφτασε κοντά στην ‘’πηγή’’, δεν τα κατάφερε και πάλι.
*** Εκεί που ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, ξαφνικά έπεσε ‘’ο διακόπτης’’. Τρίτη σερί ήττα για την Δόξα Παραλίας αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει ένα μεγάλο ΄΄’αθλο’’ που μόνο απαρατήρητος δεν περνάει.

*** Σε ‘’κακή’’ κατάσταση ο Ολυμπιακός, μετράει 5 ήττες και 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία παιχνίδια και ‘’ψάχνει’’ πλέον βαθμούς για να μην μπεί σε περιπέτειες.

*** Παρέμεινε στην πρώτη θέση των σκόρερ ο Θόδωρος Λαμπρόπουλος με 24 τέρματα και από ότι φαίνεται δύσκολα θα χάσει αυτό τον άτυπο τίτλο, αφού ο μεγάλος του αντίπαλος Παναγιώτης Χριστόπουλος είναι ‘’φαντάρος’’ και λείπει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλωνα.

*** Εξαιρετικό πρωτάθλημα από τους Χρήστο Δελδήμο και Βασίλη Ραμόπουλο, οι οποίοι έχουν φτάσει τα 18 και 17 τέρματα αντίστοιχα, μερικά από τα οποία είναι και πολύ όμορφα.

Πηγή: apolloneglykadas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου