Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Επαφές Κ. Μακρή με ΑΕΚ!


Φαίνεται πως η πληροφορία πως ο Πέτρος Παππάς διαπραγματεύεται με τον επιχειρηματία Κώστα Μακρή για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν περιορίζεται στο επίπεδο της φήμης.

Συνεργάτης του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε αναλάβει την προεδρία της Παναχαϊκής, επιβεβαίωσε μέσω του www.aek365.gr τις επαφές του με τον μεγαλομέτοχο της «Ένωσης», ο οποίος με το τέλος της τρέχουσας περιόδου φέρεται να επιθυμεί την οριστική του απεμπλοκή από την ΑΕΚ.

Ο εν λόγω συνεργάτης του κ. Μακρή, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, τόνισε πως πρόθεσή του είναι να ασχοληθεί και πάλι με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ διαβεβαίωσε πως διαθέτει την οικονομική ευρωστία για να σηκώσει στους ώμους του έναν σύλλογο του βεληνεκούς της «Ένωσης». Άλλωστε θεωρείται από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αυστραλία και διαθέτει μεγάλη περιουσία.

Το βέβαιο είναι πως επί της παρούσης η ΑΕΚ διατρέχει τον κίνδυνο να μην εξασφαλίσει άδεια για τη νέα σεζόν. Η ΠΑΕ έχει μόλις εννέα μέρες, μέχρι το τέλος του μήνα δηλαδή, για να τακτοποιήσει τις πολλές οφειλές της προς ποδοσφαιριστές και τρίτους για το διάστημα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010.

Υπολογίζεται πως το ποσό που απαιτείται ξεπερνά τα 5 εκατ. ευρώ και παρά τις διαβεβαιώσεις των μετόχων πως το ζήτημα θα ρυθμιστεί, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου