Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Δεν υπάρχει σκέψη αναβολής


Δεν τίθεται θέμα αναβολής του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα παιχνίδια της Κυριακής.

Σήμερα, πραγματοποιείται η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ όπου ο εξουσιοδοτημένος, από τη συντονιστική επιτροπή, αντιπρόσωπος της Δ’ Εθνικής, Γιώργος Σαρρής θα παραθέσει τις απόψεις της Επιτροπής Πρωταθλήματος περιμένοντας σαφείς απαντήσεις. Όπως είναι γνωστό, η ΕΠΟ δεν αποτελεί θεσμοθετημένο όργανο, γι’ αυτό δεν πρόκειται να απέχει.

Στα αγωνιστικά, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία των ομάδων για τους αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο.

Ρεπό σήμερα για Αχαϊκή και Εθνικό. Η ομάδα της Κάτω Αχαϊας θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, σ’ έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 2:15 ύστερα από αίτημα που εκφράστηκε στην ΕΠΟ. Ο Εθνικός Σαγεϊκων, με τη σειρά του, αντιμετωπίζει την Καλαμάτα εκτός έδρας.

Ο Διαγόρας αντιμετωπίζει τον Φωστήρα στο γήπεδο της Οβρυάς σε φιλικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 4.00. Αναμένεται να χρησιμοποιηθούν από τον Ανδρέα Ζήκο όσοι δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια. Εξάλλου, ο Διαγόρας την Κυριακή θα πάρει άκοπα τους 3 βαθμούς της νίκης με τις Κροκεές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου