Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κύβε-γκολ ανόδου!


Αποστολή στην Κόρινθο: Ειρήνη Αντωνοπούλου

Η Παναχαϊκή ήταν η νικήτρια του Πελοποννησιακού ντέρμπι με την Κόρινθο στο γήπεδο του Συνοικισμού, καθώς με γκολ του Κυβελίδη στο 93’ πήρε σπουδαία νίκη που την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, έπειτα από την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής! Με 10 παίκτες έπαιζαν από το 76’ οι «κοκκινόμαυροι» λόγω αποβολής του Δελαπόρτα.

Σε replay…

- 11’ Μπαλιά του Ντόμα στον Μαρίνο, ωστόσο ο Χάχαλης «διάβασε» τη φάση βγήκε γρήγορα από την εστία του και απομάκρυνε τον κίνδυνο

- 13’ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Ουρτάδο να πιάνει ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τα ακροδάχτυλα ο Αρχοντάκης, έδιωξε σε κόρνερ!

- 22’ Μόνος αμαρκάριστος έπειτα από λάθος της άμυνας της Κορίνθου, ο Καραγιάννης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων

- 33’ Ο Ντόμας «βγάζει» τον Μαντά σε τετ α τετ με τον Χάχαλη, δεν προλαβαίνει ο επιθετικός της Κορίνθου να κάνει την προβολή και η μπάλα περνάει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της Παναχαϊκής

- 36’ Γύρισμα του Ουρτάδο στη μικρή περιοχή, δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία οι Ατματζίδης – Καραγιάννης και ο Αρχοντάκης, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια

- 40’ Ο Ντόμας βρέθηκε με τη μπάλα έπειτα από λάθος του Ιωάννου σε πλάγια θέση στη μικρή περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

- 55’ Πάσα του Ατματζίδη στον Ουρτάδο, αυτός από το σημείο του πέναλτι, προσπάθησε να «νικήσει» τον Αρχοντάκη, όμως, ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα!

- 63’ Δοκάρι για την Παναχαϊκή! Ο Καραγιάννης από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αρχοντάκη

- 75’ Απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Δελαπόρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Μαρίνο!

- 88’ Ο Κυβελίδης συνδυάστηκε με τον Φούφουλα, σούταρε προς την εστία του Αρχοντάκη, όμως, το πόδι του Νικολάου, απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ!

- 89' Χέρι του Μαντά στη μεγάλη περιοχή, μετά από σουτ του Κυβελίδη , ο κ. Καλογερόπουλος λέει "παίζεται"! Έντονες οι διαμαρτυρίες των παικτών της Παναχαϊκής!

- 90' +2' ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Κυβελίδης "χρυσή αλλαγή", "νικάει" τον Αρχοντάκη και ανοίγει το σκορ!

ΚΟΡΙΝΘΟΣ
(Ν. Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Φραγκάκης (70' Ζάρκος), Φίλης, Σπυρόπουλος, Νικολάου, Μαντάς, Μαρίνος (62' Δημητριάδης), Παυλίδης, Μπιτσάκος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας (77' Χρουστουλάκης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
(Η. Φυντάνης): Χάχαλης, Ντίνας, Δαμιανίδης, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας, Κοκλιώτης, Φούφουλας, Ατματζίδης (68' Δελαπόρτας), Καραγιάννης (86' Κυβελίδης), Ουρτάδο (80' Λουμπαρδέας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Ντάλλας (Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Μαρίνος, 50' Σπυρόπουλος, 78' Ψυχογιόπουλος, 86' Μαντάς / 27' Κοιλιάρας, 50' Φούφουλας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 75' Δελαπόρτας

Πηγή: sportfmpatras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου