Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σταθάκης: "Μικρός παράγοντας ο Μαυρονάσιος"


Άδικα περίμεναν οι δημοσιογράδφοι μετά το τέλος του ντέρμπι της Κορίνθου, την παράθεση κοινής συνέντευξης Τύπου από τους προπονητές των δυο ομάδων. Τα μέλη της αποστολής της Παναχαϊκής, αρνήθηκαν να παραβρεθούν σε αυτή, διαμαρτυρόμενα για τη στάση της διοίκησης των γηπεδούχων να παραχωρήσει μια θύρα στους Πατρινούς οπαδούς, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Όλα αυτά, ενώ στον αγώνα του α' γύρου, η διοίκηση της "κοκκινόμαυρης" ΠΑΕ, αν και δεν ήταν υποχρεωμένη, άνοιξε τις πόρτες του γηπέδου της στους Κορίνθιους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το γεγονός αυτό, προκάλεσε την αντίδραση των Πατρινών και ο Γενικός Αρχηγός Πέτρος Σταθάκης επιχείρησε να ζητήσει εξηγήσεις από τον πρόεδρος της Κορίνθου, Σωτήρη Μαυρονάσιο, ωστόσο η απάντηση του τελευταίου, ήταν αφιπλιστική: "Μην ασχολείσαι εσύ με τους φιλάθλους!". Οι δυο άντρες λογομάχησαν, ωστόσο η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, απέτρεψε τα χειρότερα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, o κ. Σταθάκης τοποθετήθηκε για το θέμα αυτό: "Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και με πολύ καλές συμπεριφορές και ως προς τις αντίπαλες ομάδες και ως προς τους φιλάθλους, κάτι που απέδειξε στον αγώνα του α' γύρου με την Κόρινθο.

Τότε η αντίπαλος δεν είχε ζητήσει εισιτήρια, ωστόσο εμείς παραχωρήσαμε μια θύρα στους φιλάθλους της που είχαν έρθει στην Πάτρα. Περίμενα παρόμοια συμπεριφορά και σήμερα και όχι να μείνει ο κόσμος της Πάτρας εκτός γηπέδου από μικρούς παράγοντες, όπως ο Μαυρονάσιος...".

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου