Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ανωγιάτης: "Δεν θα πούμε όχι στην άνοδο"


Στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" μίλησε ο έμπειρος επιθετικός της Ακράτας, Παύλος Ανωγιάτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομάδα του και στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Αναλυτικά είπε τα εξής:

* "H αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε προβλέψει ότι θα κάναμε τέτοια πορεία. Το ξέραμε ότι έχουμε καλή ομάδα, θέλαμε να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις και το έχουμε καταφέρει με το παραπάνω. Σίγουρα παίζει ρόλο το ότι οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλή μπάλα, να μη δημιουργούμε φασαρίες και αν έρθει η άνοδος δεν θα πούμε όχι".

* "Πιστεύω ότι οι 4-5 ομάδες που βρίσκονται ψηλά είναι ισοδύναμες. Και η Θύελλα και ο Ωλενιακός και ο ΑΟ Πάτραι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές και καλές ομάδες. Εκτιμώ ιδιαίτερα τη δουλειά του Θόδωρου Πατρώνη στη Θύελλα γιατί καταφέρνει με νέα παιδιά να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ επίσης πολύ καλή δουλειά κάνουν, ο Γιάννης Γραββάνης και ο Φίλιππος Σχοινάς. Αυτό που λείπει από τη Θύελλα είναι παρουσία 2-3 έμπειρων παικτών που τους είχε πέρυσι".

* "Στα πλέι οφ ξεκινούν όλοι από την ίδια αφετηρία. Ισως έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα ο πρώτος της βαθμολογίας, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα είναι, αφού έχουμε να παίξουμε και εμείς με τις τρεις ομάδες. Τα τελευταία χρόνια η Ακράτα έχει πολύ καλή ομάδα, είναι πάντα στις πρώτες θέσεις και ίσως το τάιμινγκ δεν ήταν σωστό για την άνοδο. Μπορεί να είναι φέτος, θα δούμε. Στις λεπτομέρειες θα κριθούν όλα".

Photo: axaiasoccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου