Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Περίεργο δημοσίευμα... σε βάρος του Κούγια και της Παναχαϊκής


Περίεργο δημοσίευμα του crimesonair του Βασίλη Χήτου για υποτιθέμενες "πιέσεις" που δέχεται ο διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης Κορίνθου - Παναχαϊκής. Και όλα αυτά τρεις ημέρες μετά τις καταγγελίες που έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Το δημοσίευμα βασίζεται σε "φήμες" που υποτίθεται πως κυκλοφορούν στην Κόρινθο και έχει σαφή στόχο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή: Γράφει το crimes on air:

"Aφόρητες πιέσεις ασκούνται στον διαιτητή Καλογερόπουλο που την Κυριακή θα σφυρίξει τον αγώνα της Γ' Εθνικής κατηγορίας της τοπικής ομάδας, με αντίπαλο την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ του πολυσυζητημένου Αλέξη Κούγια.

Στον Αθηναίο διαιτητή που απ' ότι πληροφορούμαστε είναι αστυνομικός της Άμεσης Δράσης [;] γίνεται ψυχολογικός πόλεμος, για να ενδώσει για να κάνει τον «Κογκολέζο» και να αδικήσει την ομάδα της Κορίνθου, μπας και μπορέσει να ανέβει κατηγορία ο σύλλογος του ποινικολόγου. Φήμες που κυκλοφορούν στην Κόρινθο λένε πως έχει επιστρατευτεί ακόμη και ο αρχιδιαιτητής Βαρούχας, που τρέφει άλλωστε αγνά συναισθήματα, για την ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και τον πρώην πρόεδρό της Πατέρα.

Αλήθεια πόσο απέχει με τα πόδια η διαδρομή από το ΧΙΛΤΟΝ μέχρι το Πολεμικό Μουσείο, όπου βρίσκονται τα γραφεία Κούγια και Πατέρα; Μαθαίνουμε πως το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο ποινικολόγος έβγαλε τη σκυλίτσα του βόλτα! Οι δυο πρώην της Βατίδου ξαφνικά τακίμιασαν. Ο πιο έμπειρος πάντως γνωρίζει πως ο άλλος πουλά ακόμη και την μάνα του για το συμφέρον του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου