Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Θύελλα Αιγίου - Αμπελόκηποι 1-0


Στην εκπνοή κρίθηκε το ματς Θύελλα Αιγίου – Αμπελόκηποι στα Νικολεϊκα, όπου η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου επικράτησε 1-0 με γκολ του Αρβανίτη στο 89΄. Οι Αμπελόκηποι, που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών (μόνο 13 ήταν διαθέσιμοι!) πάλεψαν και δικαιούταν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως στάθηκαν άτυχοι στην εκπνοή, λυγίζοντας κόντρα στους πιτσιρικάδες της Θύελλας.

Οι Αιγιώτες ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 8΄, όταν ο Περδικάρης εξουδετέρωσε το δυνατό απευθείας φάουλ του Σαλάι, ενώ οι Αμπελόκηποι «απάντησαν» στο 18΄ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Ρηγόπουλου, που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκούσκος σούταρε άουτ.

Νέα χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 20΄ σε κεφαλιά του Βασιλόπουλου (άουτ) μετά από σέντρα του Τρυπαναγνωστόπουλου, ενώ στο 26΄ η Θύελλα απείλησε με κεφαλιά του Α. Παξιμάδη.

Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο β’ μέρος, με την Θύελλα να κερδίζει πέναλτι στο 72΄ σε ανατροπή του Ντάλλα από τον Μπάτραλη. Ο Σαλάι ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε την ρίζα του δοκαριού και έφυγε άουτ. Με περισσότερες δυνάμεις οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 15λεπτο, απείλησαν και πάλι στο 83΄ με κεφαλιά του Βλάχου (άουτ).

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 89΄, όταν μετά από λάθος του Ρηγόπουλου στο κέντρο του γηπέδου, η Θύελλα βγήκε στην κόντρα με τον Γ. Παξιμάδη, ο οποίος «σέρβιρε» στον Αρβανίτη, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Περδικάρη. Κάποιες τελευταίες προσπάθειες των παικτών των Αμπελοκήπων στις καθυστερήσεις δεν καρποφόρησαν.

Διαιτήτευσε ο Γ. Παπαδόπουλος (Χρυσόπουλος – Χαραλαμπόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ
: Λέσης, Γ. Παξιμάδης, Σωτηρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Α. Παξιμάδης, Βλάχος, Σαλάι, Ντάλλας, Δορλής (75΄ Κουκουμαφτσής), Μακρυγιαννάκης (81΄ Σταματόπουλος), Αρβανίτης (90΄ Ζήσης).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
: Περδικάρης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χ. Λαγκαδινός, Τσεκούρας (76΄ Μούκας), Γεωργαντόπουλος, Γκούσκος, Τρυπαναγνωστόπουλος (90΄ Φλιάτουρας), Βασιλόπουλος, Ρηγόπουλος.

Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου