Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Προοδευτική - Σαρωνικός Αίγινας 3-0


Τίποτα και κανένας δεν φαίνεται ικανός να σταματήσει την Προοδευτική στην ξέφρενη πορεία που πραγματοποιεί για την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού συλλόγου κερδίζουν τα προβλήματά τους και τους αντιπάλους τους, φτάνοντας στη μία νίκη μετά την άλλη.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σαρωνικού Αίγινας να υποταχθεί στην ανωτερότητα των 'βυσσινί', οι οποίοι επικράτησαν με το 'καθαρό' 3-0. Μόλις στο 14' ο Λέκκας έκανε μία από τις γνωστές εξαιρετικές του ατομικές ενέργειες και σέντραρε για τον Ουσταμπασίδη που πρόλαβε την έξοδο του Γεωργακόπουλου για το 1-0. Στο 53' ο Γρίβας εκμεταλλεύθηκε το γύρισμα του Ουσταμπασίδη και με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αλεξίου στο 88' με όμορφο τελείωμα μετά από συνεργασία με τον Γρίβα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσουκαλάς (ΣΔ Αθηνών).

Συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μηλιώνης, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Χόρτσας Δ., Ζίζηλας, Μπιρμπίλι, Αλεξίου, Τσουλάκος (27' Χατζηγεωργαλής), Ουσταμπασίδης (75' Πούλιος), Λέκκας, Γρίβας (87' Γκίκας)

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Μουστάκας (46' Μυγγήρος), Ξενιτόπουλος, Λούβαρης, Χατζηράπτης, Τσάνης, Νταλάκος (82' Δελής), Σταμπούλογλου (65' Καγιώργης), Φιλιππίδης, Τύρπος, Πατούχος.

Πηγή: www.prooinside.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου