Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δ΄ Εθνική (6ος Όμιλος): Τα τελευταία νέα των ομάδων της Αχαίας


Λίγα 24ωρα πριν από την σέντρα στην 21η αγωνιστική του 6ου Ομίλου της Δ Εθνικής και οι «μονομάχοι» του Νομού μας προετοιμάζονται για τις δύσκολες αποστολές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 4 από τις 7 ομάδες μας, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, καθώς στο Λάππα ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον «γείτονα» Εθνικό Σαγείκων και στα Βραχνέικα ο τοπικός Διαγόρας θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Καμαρών.

ΑΧΑΪΚΗ: Η 3η Αχαϊκή, που πέρασε από τα Φιλιατρά με σπουδαίο «2» (1-0) επί της Εράνης, ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την παρθενική εντός έδρας ήττα από τον Διαγόρα Βραχνείκων και πλέον θα υποδεχτεί την Σπάρτη, η οποία υπολείπεται 3 βαθμών, με την καλύτερη ψυχολογία. Ο Άγγελος Κωνσταντινόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, πλην του Σπύρου Καρατζανίδη, που παραμένει τραυματίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ: Ο Ατρόμητος προέρχεται από 2 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με πιο πρόσφατο την ήττα από την Σπάρτη με 2-1, αν και στο 2ο μέρος απώλεσε σωρεία ευκαιριών. Η ομάδα του Χρήστου Τσίκα αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Εθνικό Σαγείκων εντός έδρας και στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως όλα τα «όπλα» του έμπειρου τεχνικού θα βρίσκονται στη φαρέτρα του, καθώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί και επιστρέφει και ο τιμωρημένος Πασπαλιάρης.

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Η ομάδα της Ερυμάνθιας θα βρίσκεται στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αφού χθες απέκλεισε με 2-1 τον Διαγόρα Βραχνείκων στο «άνδρο» του, με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Κορρέ και θα ταξιδέψει για τη Ζάκυνθο με την ψυχολογία στο ζενίθ, προκειμένου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τον Αστέρα Μαχαιράδου, που παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή. Από την αποστολή, που θα καταρτίσει ο Χρήστος Καραπίτσος, εκτός 18άδας θα μείνει ο Ανδρέας Νικολόπουλος, που συμπλήρωσε κάρτες και ο Νίκος Γραμματικόπουλος, ο οποίος θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του. Παρόλα αυτά, επιστρέφουν ο Θύμιος Λιόσης και ο Γιάννης Βουρλούμης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β: Οι «μωβ» δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και απογοητεύτηκαν από την εν λόγω εξέλιξη. Οι παίκτες του Ανδρέα Ζήκου πάλεψαν να ανατρέψουν την εις βάρος κατάσταση στο 2ο μέρος, αλλά τελικά ο Τριταιϊκός, όντας πιο ψύχραιμος κατέκτησε δίκαια την συμμετοχή του στον τελικό. Πάντως, η άτσαλη πτώση του Δημήτρη Μικελάτου, που χτύπησε στο κεφάλι και λίγες ώρες μετά το παιχνίδι διακομίστηκε στο νοσοκομείο περνάει σε 1η μοίρα, αφού προέχει η υγεία των αθλητών και έπειτα η αγωνιστική δράση. Την Κυριακή, το συγκρότημα των Βραχνείκων θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Καμαρών και με νίκη θα σφραγίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της. Από το συγκεκριμένο ματς θα απουσιάσουν οι Μικελάτος και Γάτσος, λόγω καρτών, αλλά επιστρέφουν οι Θωμάς, Κωστής και Σαραμαντάς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Ένα ακόμη τελικό θα δώσει ο Εθνικός Σαγείκων στο Λάππα, επί του Ατρομήτου και επιβάλλεται να δείξει πάθος και αγωνιστικά προσόντα, ούτως ώστε να φύγει με το «2». Η ομάδα του Νίκου Σαλαμαλίκη προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στο Μαχαιράδο με 4-0 και έδειξε χαρακτήρα. Στο απουσιολόγιο φιγουράρουν τα ονόματα των Κανελλόπουλου, Πετρόπουλου και Γκοτσούλια, οι οποίοι θα λείψουν για διαφορετικούς λόγους, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Ανδριέλλος και Κακαρούμπας.

ΖΑΒΛΑΝΙ: Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ηττήθηκε στην Καλαμάτα με 1-0 (σ.σ. ήττα στο 97), όμως δεν υπάρχει καιρός για σκέψη, καθώς το Ζαβλάνι θα δοκιμαστεί από τον Πάμισο και οπωσδήποτε θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα. Επίσης, οι «κόκκινοι» έμαθαν χτες τον αντίπαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου, όπου περιμένουν από την περασμένη Τετάρτη. Ο Νίκος Καραβαγγέλης υπολογίζει στον Κώστα Βετούλα, που υπέστη τραυματισμό το πόδι, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο θα απουσιάσουν οι Τσιάτο και Βαρνακιώτης (τραυματίες).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ: Οι Αιγιώτες ξέσπασαν με 5 τέρματα επί του Μεσσηνιακού και ανέκτησαν δυνάμεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μπορεί να έχουν δύσκολη αποστολή κόντρα στον Διαγόρα εκτός έδρας, όμως θα παλέψουν χωρίς άγχος και όπου βγει. Ο Άρης Πατσόπουλος έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγες απουσίες (Γ.Καραϊνδρος, Τέρπος, Ρίτης, Θεοδωρόπουλος), όμως επιστρέφει ύστερα από αρκετό καιρό ο Μπαμπίλης.

Πηγή: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου