Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μεγαλεία για Μαλεζάνι


Ζει μεγάλες στιγμές στο Καμπιονάτο ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ο οποίος οδήγησε σε τεράστια νίκη τη Μπολόνια μέσα στην έδρα της Γιουβέντους με 2-0.

"Πριν από το παιχνίδι είχα πει ότι θα έπρεπε να παίξουμε με αυτοσυγκέντρωση, μεγάλος σθένος και ακρίβεια όσον αφορά στην τακτική. Τα εφαρμόσαμε όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο όπου πήραμε ελάχιστα ρίσκα και μετά, ως συνήθως, βελτιωθήκαμε στην επανάληψη. Επιπλέον, όταν έχουμε τον Ντι Βάιο να παίζει έτσι, μπορούμε να προκαλέσουμε φόβο σε οποιαδήποτε ομάδα" τόνισε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε: "Θα ήθελα επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης.

Εάν ήταν πάντα έτσι, τότε ίσως οι μικρές ομάδες να είχαν ελπίδες για κάτι παραπάνω".
Κλείνοντας, ο Μαλεζάνι αναφέρθηκε και στην εικόνα που εμφανίζουν οι παίκτες της Γιουβέντους: "Μου φαίνεται απίστευτο ότι αυτή είναι η πραγματική Γιούβε.

Πιθανότατα οι παίκτες να έχουν μπλοκάρει ψυχολογικά, γεγονός που τους αναγκάζει να παίζουν έτσι. Μου αρέσει η Γιούβε, όλοι την κατακρίνουν για τις μεταγραφές της αλλά εγώ πιστεύω ότι αγόρασε παίκτες πρωταθλητές. Μου φαίνεται πως είναι το ίδιο δυνατή με τη Μίλαν, από τη στιγμή που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα στην ψυχολογία τους, θα ξαναγίνουν πολύ δυνατοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου