Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ο Θησέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του…


Μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση, πραγματική γιορτή, με κέφι, χαρούμενα παιδικά χαμόγελα και πολύ παιχνίδι στον οργανωμένο παιδότοπο «PEEK A BOO» είχε η κοπή πίτας του Θησέα στον πολυχώρο εκδηλώσεων «ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ», που έγινε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Πλήθος φίλων, αθλητών, γονέων, και επίσημων προσκεκλημένων έδωσαν το παρών αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν την καταπληκτική θέα και την Κυριακάτικη λιακάδα του Φεβρουαρίου.

Ο συνδυασμός της τελετής με το άφθονο παιχνίδι στο εντυπωσιακό «PEEK A BOO» ήταν μοναδικός ενώ η προβολή των τηλεοπτικών πλάνων από τις προπονήσεις και τους αγώνες των αθλητών του Θησέα σε γιγαντοοθόνη τράβηξε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Ο ιδρυτής και υπεύθυνος του Θησέα Νίκος Πλέγας είχε φροντίσει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στον χαιρετισμό του αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε στα 5 χρόνια ζωής του Θησέα που συμπληρώνονται φέτος, έδωσε τον λόγο στον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου καθηγητή Φυσικής Αγωγής Θανάση Αποστολόπουλο, ο οποίος έκανε έναν μικρό απολογισμό για την πορεία της ακαδημίας από τον Σεπτέμβριο, παρουσίασε τις προτάσεις του Θησέα για την ανάπτυξη του αθλήματος και τον ρόλο που πρέπει να έχει η πολιτεία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και μηχανικού εξοπλισμού κ. Γεωργακόπουλος Αχιλλέας, ο βοηθός δημάρχου για την δημοτική ενότητα Μεσσάτιδας κ. Καρκούλιας Χαράλαμπος, ο βοηθός Δημάρχου για την δημοτική ενότητα Παραλίας κ. Βουκελάτος Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μιντιλογλίου κ. Τζούδας Παναγιώτης, ενώ παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέοι άνθρωποι νέα πόλη» κ. Χριστόπουλος Κωνσταντίνος και ο δημοτικός σύμβουλος και ιδρυτικό μέλος του Θησέα κ. Καυκάς Γιώργος.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γεωργακόπουλος, μετέφερε στην εκδήλωση τις ευχές του Δημάρχου Πάτρας Γιάννη Δημαρά και μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των υπευθύνων του Θησέα.

Τον συντονισμό της τελετής έκανε το μέλος του Θησέα κ. Μπότσαρης Παναγιώτης ενώ ο πατήρ Κλεόπας Νικολόπουλος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους παρευρισκομένους.

Πηγή: mats.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου